Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Κεραμιδάς: «Η άνοδος έγινε στόχος!»


Το Μαρούσι μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι πήρε την νίκη απέναντι στον Ιωνικό με 69-61 και συνεχίζει με στόχο την άνοδο όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας, Κώστας Κεραμιδάς, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Ο τεχνικός της ομάδας του Αμαρουσίου αναφέρθηκε επίσης στον κόσμο, τον οποίο και ευχαρίστησε για την στήριξη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη έτσι όπως ήρθε, καθώς όλη την εβδομάδα ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς και κάναμε προπόνηση είτε χωρίς τον Σολομό, είτε χωρίς τον Μπαλάφα, είτε χωρίς τον Ξύδα. Ο Ξύδας και ο Μπαλάφς προσπάθησαν να παίξουνε , όμως δεν μπορέσανε, ενώ ο Σολομός έχει κάταγμα στην κάτω γνάθο και δεν αγωνίστηκε ούτε εκείνος. Οπότε παίζαμε χωρίς πολύ σημαντικούς για εμάς παίκτες. Παρόλα αυτά στο τελευταίο δεκάλεπτο δείξαμε ψυχή και πήραμε το παιχνίδι.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία του, καθώς μας έχει συμπαρασταθεί όχι μόνο σήμερα, αλλά σε όλη μας την μέχρι τώρα πορεία και είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμάς.
Τώρα σε ότι έχει να κάνει για την συνέχεια της χρονιάς, θέλουμε όσο περισσότερες νίκες γίνεται προκειμένου να ανέβουμε, καθώς έτσι όπως τα «κάναμε», η άνοδος έγινε στόχος για εμάς και το θέλουμε πολύ.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου