Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Πιστεύει στον Μπαρτζώκα ο Ράις


Ο Ταϊρίς Ράις εξέφρασε την γνώμη του για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς πιστεύει πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχασε το Supercopa και το Copa del Rey, να έμεινε εκτός playoffs της EuroLeague, ωστόσο πλέον στρέφεται αποκλειστικά στην ισπανική λίγκα. Ταυτόχρονα, ο Ταϊρίς Ράις αναφέρθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα, εξηγώντας πως: «πιστεύω πως θα συνεχίσει στην ομάδα. Η σχέση μας είναι πολύ καλή, μιλάμε αρκετά και πάντα προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να λειτουργεί καλύτερα η ομάδα και να βελτιωθούν τα πράγματα».
Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατούσε στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στην Μπαρτσελόνα, εξήγησε πως «είναι ένα σύνολο πραγμάτων. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις ένα άτομο για όλα όσα πήγαν στραβά. Πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να δεις από που προέρχεσαι. Είναι πολύ εύκολο να δείξεις κάποιον με το δάχτυλο και να πεις ότι αυτός είναι η αιτία για όλα τα προβλήματα. Η κατάσταση δεν αλλάζει είτε κερδίζεις είτε χάνεις. Πρέπει να λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο, σε κάθε περίπτωση».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου