Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Όλα όσα έγιναν στο δείπνο του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη


Είναι σαφές πως σε ένα ταξίδι με πούλμαν που κράτησε για περισσότερες από δεκατέσσερις ώρες, αυτά που μπορεί να έχουν γίνει είναι πολλά. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού Superfoods όμως, δεν είναι έτσι. Ή ακριβώς έτσι.
Το κλίμα σε όλη τη διαδρομή ήταν βαρύ, οι παίκτες απέφευγαν τις πολλές συνομιλίες, έχοντας επί μονίμου βάσεως ανά χείρας τα κινητά τους. Κάθε στάση λοιπόν για ξεκούραση και λίγο φαγητό ήταν η μοναδική ευκαιρία να αλλάξουν λίγο παραστάσεις και να ξεφύγουν από τη βουβαμάρα του πούλμαν.
Ακόμη κι όταν κατέβηκαν όμως από αυτό, στην Ξάνθη, για να φάνε, η εικόνα δεν άλλαξε. Παρέμεινε ίδια και είχε ως κύριο χαρακτηριστικό της το γεγονός πως ουδείς είχε όρεξη να μιλήσει με τον διπλανό του, να ανταλλάξει πολλές κουβέντες και να συζητήσει κάτι. Οι “πράσινοι” δείπνησαν στο “Κτήμα”, ταβέρνα που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής, κάνοντας εκεί την πρώτη τους στάση. Για φαγητό κιόλας.
Το Sport24.gr εντόπισε τον υπεύθυνο της ταβέρνας, Αναστάση Κουμουλίδη, ο οποίος έδωσε την εικόνα από το κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις της αποστολής του “τριφυλλιού”. Είναι προφανές πως τα χαμόγελα απουσίαζαν, με τους περισσότερους να μην ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα στη διάρκεια του δείπνου.
“Ήταν πολύ βαρύ το κλίμα, το καταλάβαινες αμέσως από το ύφος και την στάση των παικτών και των μελών της αποστολής. Οι παίκτες δεν ήταν στην καλύτερη φάση τους, η ψυχολογία τους ήταν στο πάτωμα και η κούραση από το ταξίδι έκανε χειρότερα τα πράγματα. Η απογοήτευσή τους για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν εμφανής, ουδείς όμως είπε κάτι”, ανέφερε αρχικά μιλώντας Sport24.gr, πριν προσθέσει πως “κατέβηκαν από το πούλμαν σχεδόν αθόρυβα και μπήκαν μέσα. Πρόλαβαν να δουν τα τελευταία λεπτά του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, αλλά δεν έγινε κάποιο σχόλιο ή κάτι. Παρέμεναν αμίλητοι. Δεν αντιδρούσαν σε κάτι”.
Κι αφού ο αγώνας των “ερυθρολεύκων” ολοκληρώθηκε, “ακολούθως μεταφέρθηκαν στον χώρο του δείπνου, για το φαγητό. Δεν ειπώθηκε κουβέντα στη διάρκεια του φαγητού, ο καθένας παρήγγειλε αυτό που επιθυμούσε, άλλοι ψάρι και άλλοι κρέας, χωρίς αλκοόλ προφανώς”.
Φυσικά, η αποστολή δεν θα μπορούσε παρά να γίνει αντιληπτή από τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν στο “Κτήμα” την ίδια ώρα, με τον Αναστάση Κουσουλίδη να παραδέχεται πως “όλοι τους ήταν πολύ ευγενικοί και φιλικοί με τον κόσμο. Παρά την απογοήτευση που υπήρχε, δεν αρνήθηκαν τις φωτογραφίες ή τα αυτόγραφα. Ο κόσμος τούς αγαπάει και εκείνοι σεβάστηκαν την επιθυμία του για μια αναμνηστική φωτογραφία”.
Οι “πράσινοι” έμειναν εκεί για περίπου μιάμιση ώρα, πριν αναχωρήσουν λίγο μετά τις 22:30 για να συνεχίσουν το ταξίδι της επιστροφής προς την Αθήνα. “Ήταν πολύ στενάχωρη εικόνα να τους βλέπεις έτσι, απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι όλοι τους. Ο προπονητής της ομάδας δεν μίλησε σε κανέναν, δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα. Ήταν ανέκφραστος, δείχνοντας πως απλά περιμένει να τελειώσει όλο αυτό μέχρι να γυρίσει η ομάδα στην Αθήνα. Ασχολήθηκε μόνο με το κινητό του”, ανέφερε εν κατακλείδι ο υπεύθυνος της Ταβέρνας.
Πηγή: sport24.gr
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου