Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Γιαννάκης και Πρίφτης οι διακαείς πόθοι του Προμηθέα!

O Προμηθέας είχε θετικό πρόσημο στην παρθενική του σεζόν στα μεγάλα σαλόνια της Stoiximan.gr Basket League και πλέον κοιτάζει για το επόμενο βήμα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και ήδη τα σενάρια για τη διαδοχή του δίνουν και παίρνουν!

Τα ονόματα που ακούγονται καθημερινά είναι πολλά, καθώς πρόκειται για… μαγαζί γωνία και πολλοί μάνατζερ προτείνουν τους προπονητές τους. Απ’ όσους έχουμε ακούσει, δύο είναι οι μεγαλύτεροι στόχοι, αν και καθεμία περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητές της.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα βόμβα που θέλουν να ρίξουν οι Πατρινοί. Ο “Δράκος” του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί κίνηση από το (πολύ) πάνω ράφι και ο Βαγγέλης Λιόλιος θα ήθελε διακαώς να τον δει να “χτίζει” έναν μεγάλο Προμηθέα, ικανό να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό μπάσκετ. Ενδεχόμενη συμφωνία δεν είναι εύκολη, όμως θα γίνει προσπάθεια για να πειστεί να κατέβει στην Πάτρα και να αλλάξει τις ισορροπίες.

Από εκεί και πέρα, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος είναι καταξιωμένος τα τελευταία χρόνια και αποτελεί σπουδαία λύση. Ωστόσο, τα πράγματα είναι… περίπλοκα και παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του, καθώς προς το παρόν ασχολείται μόνο με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη και μόνο όταν τελειώσει η αγωνιστική δράση των Θεσσαλονικέων θα κάτσει να σκεφτεί το μέλλον του.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου