Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Γκοργκόλης: "Βρίσκουμε τον τρόπο"

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ έπαιξε σωστά και έκαμψε την αντίσταση του Πορφύρα με 83-69 στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής.

Τα πάντα κρίθηκαν στην τρίτη περίοδο, όταν με επί μέρους σκορ 20-5, η διαφορά εκτοξεύτηκε και η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη. Ο προπονητής των Πατρινών, Σπύρος Γκοργκόλης, έκανε το σχόλιό του για το ματς με τον Πορφύρα, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται, επισημαίνοντας πως η ομάδα του θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για άνοδο στη Β' Εθνική...

"Στην έδρα μας ακόμη και όταν δεν είμαστε σε καλή ημέρα πάντα βρίσκουμε τον τρόπο με τρία-τέσσερα τρίλεπτα να κάνουμε τη δουλειά. Στόχος μας στη συνέχεια είναι να πετύχουμε 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ως το φινάλε για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Για την πρώτη δυάδα που δίνει και τα εισιτήρια της ανόδου εξαρτόμαστε και από τα αποτελέσματα των άλλων. Συνεπώς εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας παιχνίδια, να πηγαίνουμε από αγωνιστική σε αγωνιστική και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει", ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου