Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Φώτης Βασιλόπουλος: "Ευλογία να αγωνίζομαι σε μια ομάδα-οικογένεια όπως ο Φάρος"

Καλησπέρα σε όλους.

Με μεγάλη χαρά θα έχω την ευκαιρία, από σήμερα, να μεταφέρω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου μέσω αυτού του προσωπικού μου blog σε όλους εσάς. 

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια εξωτερικεύω όσα νιώθω και σκέφτομαι αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να μοιραστώ κάποια από αυτά μαζί σας.

Ας ξεκινήσω λοιπόν από το γεγονός, για όσους δε γνωρίζουν, ότι φέτος έχω την ευλογία να αγωνίζομαι σε μία ομάδα- οικογένεια όπως είναι ο Φάρος Κερατσινίου. Δεν είναι στερεότυπο αυτό που λέω. Και σε καμία περίπτωση δε το λέω απλά για να το πω. Το πιστεύω 100%. Πραγματικά νιώθω ότι βρήκα ένα νέο "σπίτι" και νέους φίλους οι οποίοι είναι καλύτεροι, σε πολλές περιπτώσεις και από συγγενείς. Ο λόγος που υπέγραψα στο Φάρο ήταν ο Βαγγέλης Τσάπας τον οποίο δεν τον βλέπω σαν αφεντικό αλλά σαν έναν στενό φίλο που έχουμε κοινό όραμα και κοινές φιλοδοξίες. Στην πορεία συνάντησα έναν "αδερφό" που δεν είναι άλλος από το Νίκο Λιακόπουλο. Δεν πίστευα ποτέ ότι μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα είχα αποκτήσει τόσο μεγάλο δέσιμο με κάποιους ανθρώπους. 

Θεωρώ ότι τους γνωρίζω χρόνια και ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ απόλυτα. 

Από εκεί και πέρα στα του Φάρου, στόχος της ομάδας μας φέτος είναι η άνοδος. Βρεθήκαμε πίσω με κάποια αρνητικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου αλλά πλέον προετοιμαζόμαστε κατάλληλα ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα πλέι οφ. Περισσότερα θα σας αναλύσω σε άλλη μου ανάρτηση. Δε θα ήθελα να σας κουράσω περαιτέρω. 

Τέλος, λόγω των ημερών θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία. Να είστε με ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Να περάσετε όμορφα και να σκέφτεστε πάντα θετικά.

Τα λέμε σύντομα.

Φώτης Βασιλόπουλος
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου