Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Το OBC ανεβάζει διαρκώς τον πήχη!

Το Olympia Basketball έχει μεγαλώσει ολόκληρες γενιές επίδοξων καλαθοσφαιριστών, δίνοντάς τους κάθε καλοκαίρι, επί 13 συναπτά έτη, τα απαραίτητα εφόδια για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, μέσα από εξειδικευμένα μπασκετικά προγράμματα και εξαιρετικές συνθήκες διαμονής.

Κάθε χρόνο γίνονται διαρκή βήματα προόδου από φέτος ξεκινάει μια πολύ δυνατή συνεργασία, που ανεβάζει κι άλλο τον πήχη. Το OBC ενώνει τις δυνάμεις του με τον οργανισμό του Eurohoops, με στόχο να ανοίξουν ακόμα περισσότερο οι προοπτικες του camp, από άποψη τεχνογνωσίας, αλλά και μιας γέφυρας που θα ανοιξει το δρομο για να γνωρίσει η Ευρώπη την προπονητική προσέγγιση των Ελλήνων στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Το μέγεθος του eurohoops.net συναντά την αξιοπιστία του κορυφαίου Olympia Basketball Camp. Πέντε εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα με πέντε head coaches, με τεράστιο βιογραφικό! Ο Κωνσταντίνος Μελέτης, ο Θανασης Κωσταντώνης, ο Βαγγέλης Καβάσιλας, ο Γιαννης Αναστασόπουλος και ο Κώστας Σταμάτης, οι οποίοι θα ηγούνται σε ξεχωριστά προπονητικά πλάνα.

Κι όλα αυτά, στην Αρχαία Ολυμπία, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού.

Ιστοσελίδα: www.obc.gr
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: info@obc.gr
Τηλέφωνο: +30.6972855533
Πληροφορίες: Κωνσταντίνος Μελέτης (τεχνικός διευθυντής του camp)Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου