Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Τσάπας: «Θέλουμε Α1, κοιτάζουμε και την συγχώνευση»


Ο Φάρος κατάφερε να ξανά πετύχει την άνοδο του για την Basket League, με τον Βαγγέλη Τσάπα να αισθάνεται δικαιωμένος για την επιτυχία της ομάδας του.

Σε δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά ανέφερε ότι η ομάδα του θέλει να αγωνιστεί στην Α1, ενώ θα κοιτάξει και την περίπτωση της συγχώνευσης.

Αναλυτικά:

«Στον αγώνα στη Θεσσαλονίκη βάλαμε τις βάσεις για την άνοδο το περασμένο Σάββατο και την Τετάρτη ολοκληρώσαμε τη δουλειά στο Κερατσίνι».

«Συνεχίζουν το βιολί τους στον Ηρακλή, δεν ήθελα να ασχοληθώ αρχικά, όμως οι δηλώσεις τους δεν είναι σωστές, έκαναν καταπληκτική πορεία στην κανονική περίοδο, όμως είχαν τέσσερις "καθαρές" ήττες και εκεί δεν τους έφταιγε η διαιτησία, "γύρισαν" ένα ματς είκοσι πόντους πίσω. Ήταν καλή η διαιτησία στο ματς της Τετάρτης και νικήσαμε δίκαια, ο πρόεδρος δεν ξέρει από μπάσκετ και λέει ότι του λένε να πει οι πιο γνώστες. Ας ασχοληθούν με την ομάδα τους.

«Ο Αλεξανδρής περίμενα να είναι πιο μαζεμένος στις δηλώσεις του και θα πρέπει να ασχολούμαστε με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές».

«Ο Πανιώνιος ήταν δίκαια ο πρωταθλητής, ήταν η σταθερότερη ομάδα, παρά το γεγονός πως βρέθηκε και δεύτερος, βρήκε το κουράγιο να επανέλθει και νίκησε το καθοριστικό ματς με τον Δούκα την τελευταία αγωνιστική και ανέβηκε».

«Ο Φάρος θέλει να αγωνιστεί στην Α1, σε δέκα μέρες θα ξέρουμε τι θα κάνουμε, χρειάζονται να γίνουν βελτιώσεις στο γήπεδο, στις πίσω κερκίδες, να γίνουν δημοσιογραφικά και θέματα ασφαλείας και να βελτιωθούν οι μπασκέτες. Αν δε γίνουν αυτά, δεν ξέρω τι θα κάνουμε, χρειάζεται να βοηθήσουν και άλλοι παράγοντες, αλλιώς θα κοιτάξουμε μήπως γίνει κάποια συγχώνευση με ομάδες που θέλουν να αγωνιστούν στην Α1».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου