Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Φώτης Βασιλόπουλος: Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο

Καλησπέρα σε όλους.
Μετά την πρώτη μας επαφή πριν λίγο καιρό ήρθε η ώρα να επανέλθω όντας πλέον με το Φάρο Κερατσινίου στον τελικό του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.


Ομολογουμένως, τόσο για εμένα όσο και όλη την ομάδα ήταν μια περίεργη χρονιά. Ξεκινήσαμε με άλλον προπονητή, έχοντας κάποια άσχημα και αναπάντεχα αποτελέσματα που ούτε εμείς οι ίδιοι ακόμα και τώρα δε μπορούμε να τα πιστέψουμε, όμως παρόλα αυτά καταφέραμε να φτάσουμε και πάλι φέτος στον τελικό όπου θα διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α1.


Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας. Σε όλους όσους είχαν προδικάσει την πορεία μας δώσαμε την απάντηση μας μέσα στο παρκέ και αυτήν είναι η καλύτερη επιβράβευση. Όπως επίσης και το να βλέπεις τον άνθρωπο, αναφέρομαι στο Βαγγέλη Τσάπα, που μας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τόσο χαρούμενο και ευτυχισμένο. Είναι γνωστό άλλωστε ότι και εγώ όπως και οι συμπαίκτες μου "γουστάρουμε" να παίζουμε για το Βαγγέλη Τσάπα και κατ' επέκταση για το Φάρο Κερατσινίου. 

Από την πλευρά μας λοιπόν περιμένουμε το νικητή του ζευγαριού Ηρακλής- Αστακός τον οποίο θα τον γνωρίζουμε την Τετάρτη(17/5). Θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας όλες αυτές τις μέρες ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.

Εις το επανιδείν

Φώτης Βασιλόπουλος
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου