Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Οικονόμου: “Ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, όπως αρμόζει στην ιστορία του Πανιωνίου


Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς στο φινάλε του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας το προσεχές Σάββατο (6/5, 5 μ.μ.) με αντίπαλο τον Δούκα, που οδηγεί στην BasketLeague. Με την δύναμη της έδρας ο Νίκος Οικονόμου και οι παίκτες του θέλουν να γράψουν ιστορία.

“Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Δούκα, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας” υποστηρίζει ο τεχνικός των “κυανέρυθρων” και προσθέτει: “Να έχει κόσμια συμπεριφορά και με την φωνή του να ενισχύσει την προσπάθεια μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά δέκα μήνες και θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε και να οδηγήσουμε τον Πανιώνιο ξανά στην BasketLeague. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να κυνηγήσουμε κάθε μπάλα και να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο. Όλη την χρονιά o πρόεδρος οι παίκτες και το σταφ κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τώρα ήρθε η ώρα για το παιχνίδι με το οποίο ο Πανιώνιος θα γράψει άλλη μια σελίδα ιστορίας στην οποία θα είμαστε μέρος της”.
Η μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα αναμένεται να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που θα θυμίζει ένδοξες στιγμές του “Ιστορικού”. Κάτι πουθέλει ο Νίκος Οικονόμου και οι παίκτες του προκειμένου να υλοποιήσουν τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στην BasketLeague.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου