Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Ρουμελιώτης: "Ένα βήμα πριν την εκπλήρωση του στόχου μας"

Αισιόδοξος πως η Καρδίτσα μπορεί να πάρει το εισιτήριο της ανόδου για την Α2 φάνηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ρουμελιώτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Καστοριά:

«Σέβομαι απεριόριστα την ομάδα της Καστοριάς και την πορεία της στο χώρο του μπάσκετ. Λόγω της σοβαρής διοίκησής της, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια με την καθοδήγηση ενός ικανότατου προπονητή και νομοτελειακά, αυτή η προσπάθεια θα απέδιδε καρπούς. Ειδικά φέτος, δημιούργησε ένα πολύ ισχυρό και χωρίς κενά ρόστερ που απέδωσε εξαιρετικό μπάσκετ, κατέκτησε την άνοδο στην Α2 βρισκόμενη σταθερά από την αρχή του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση. Μόνο τα τυπικά απομένουν για να στεφθεί και πρωταθλήτρια.

Το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα και σ’ ένα μαραθώνιο τριάντα αγωνιστικών, αποδίδεται δικαιοσύνη. Η Καστοριά λοιπόν, είναι η καλύτερη ομάδα και αυτή θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή, στον πιο σημαντικό αγώνα μας για τη φετινή χρονιά. Ο Α.Σ.Καρδίτσας, είναι άξια η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, έχει την καλύτερη άμυνα, το καλύτερο goal average και αποδίδει –κατά ομολογία των αντιπάλων μας- ποιοτικό μπάσκετ. Αυτό οφείλεται στους 14 εκπληκτικούς συμπαίκτες που αποτελούν το ρόστερ μας, οι οποίοι παίζουν σαν ομάδα στις νίκες αλλά και τις ήττες.

Έχοντας μια διοίκηση από εξαιρετικούς νέους ανθρώπους, καθοδηγούμενη από τον ακούραστο «έφηβο» Θωμά Δεληγιάννη, δουλεύουμε σκληρά από τις 8 Αυγούστου για να μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε έναν τέτοιο αγώνα. Έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν το όνειρο, αυτό που κανείς δεν τολμούσε να ψελλίσει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ένα βήμα πριν από την άνοδο στην Α2.

Σ’ αυτή τη διαδρομή, είχαμε και έχουμε τη συμπαράσταση του απίστευτου κόσμου της πόλης που κατακλύζει το κλειστό σε κάθε αγώνα. Έχουμε πολύ ισχυρό κίνητρο, δεν παίζουμε έναν αγώνα που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε, παίζουμε τον τελικό για την Α2. Για τη διοίκηση που οραματίσθηκε και δημιούργησε αυτή την ομάδα. Για όλους τους Καρδιτσιώτες που βρίσκονται δίπλα μας από το ξεκίνημα, γεμίζοντας το κλειστό σε κάθε αγώνα. Γι’ αυτούς που μας συντρόφευσαν παντού, στην Ξάνθη, το Αγρίνιο, τη Θεσσαλονίκη, που μετέτρεψαν σε έδρα μας, το κλειστό της Καλλικράτειας την περασμένη Κυριακή. Για τους εαυτούς μας, που δουλεύουμε καθημερινά εδώ και δέκα μήνες.

Για όλους αυτούς τους λόγους και κυρίως για την Καρδίτσα, καλώ από καρδιάς όλους τους φιλάθλους μας να είναι στο κλειστό την Κυριακή στις 5 το απόγευμα, για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου