Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Ούντο: «Άρχισα να κλαίω όταν...»


O Έκπε Ούντο ξέσπασε μετά τον τελικό του Final Four και πλέον νιώθει δικαιωμένος, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, άξιζαν όλες οι θυσίες που έκανε για να φτάσει στην κορυφή.
Ο 30άχρονος σέντερ της Φενέρ έγραψε στο προσωπικό του μπλογκ που διατηρεί στο euroangle.com για πρώτη φορά ως πρωταθλητής Ευρώπης. Ο Ούντο είναι βέβαιος πλέον πως όλα όσα θυσιάζει για το άθλημα, αξίζουν και με το παραπάνω.
«Ο πόνος, το αίμα, τα δάκρυα. Τα πρωινά ξυπνήματα, τα ταξίδια από πόλη σε πόλη… Άξιζαν; Να αφήνεις την οικογένειά σου για 10 μήνες κάθε φορά για να ζήσεις… Τα αναρίθμητα σπριντ και οι γυρισμένοι αστράγαλοι… Οι σπασμοί στη μέση, οι αγκωνιές, οι γονατιές… Άξιζαν; Οι νίκες και πιο πολύ οι ήττες μέσα στη χρονιά. Η εσωτερική πάλη, οι διαφωνίες, η σιωπή. Δεν υπάρχει κοινωνική ζωή, δεν υπάρχουν σχέσεις, δεν υπάρχει ιδιωτικότητα… Το να μου λείπουν οι κοντινοί μου φίλοι, οι συγγενείς μου. Η πίστη δοκιμάστηκε.
Μετά τον τελικό, τους πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις στα media, μπήκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείο και ηρέμησα. Έπιασα ένα μπουκάλι νερό, κάθισα στο κρεβάτι και άρχισα να κλαίω γατί ΑΞΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!»
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου