Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Ανακοίνωσε Μίσσα ο Ολυμπιακός


Όπως είχε γίνει γνωστό και ανακοινώθηκε σήμερα (15/5), ο Κώστας Μίσσας θα εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του επισημοποίησε την συνεργασία του με τον Κώστα Μίσσα. Στις πρώτες του δηλώσεις, εξέφρασε την επιθυμία για «έντονη παρουσία στον Ευρωπαϊκό χώρο» και αναφέρθηκε στην υποδομή την οποία θέλει να στήσει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του με τον κ. Κωνσταντίνο Μίσσα, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα Μπάσκετ Γυναικών.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο osfp.gr ο κ. Κωνσταντίνος Μίσσας ανέφερε τα εξής:
«Καταρχήν πρέπει να πω πως είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή και ευθύνη η συνεργασία με τον Ολυμπιακό στο πόστο του τεχνικού διευθυντή στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ. Θεωρώ ότι είναι δεδομένο και σίγουρο ότι σε αυτή την απόφαση είναι το μεγάλο μέγεθος του συλλόγου τόσο αλλά και το ενδιαφέρον το οποίο υπάρχει έτσι ώστε να δημιουργήσουμε, να στήσουμε και να έχουμε μια συνέχεια σε μια ομάδα η οποία έχει ήδη κάνει πολύ μεγάλα βήματα και έχει μια κυριαρχία στο Ελλαδικό χώρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική και παράλληλα όμως να έχουμε και μια έντονη παρουσία όσων αναφορά και τον Ευρωπαϊκό χώρο. Πάντα ακολουθώ μια συγκεκριμένη διαδικασία, δηλαδή τρία στοιχεία, «γίνομαι ομάδα», «διεκδικώ» και «κατακτώ». Υπάρχει μια συνέχεια συγκεκριμένων δεδομένων και πραγμάτων τα οποία πρέπει να ξεκινήσεις και να προχωρήσεις, ώστε να μπορέσεις να ολοκληρώσεις υψηλούς στόχους. Σίγουρα η Ευρώπη είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η δική μας λογική είναι να στήσουμε μια τέτοια υποδομή, στην γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να μπορεί όχι μόνο να διεκδικεί αλλά και να κατακτά».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου