Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Συνεχίζονται οι περιπέτειες του Κερ λόγω... διαρροής νωτιαίου μυελού!


Οι περιπέτειες του Στιβ Κερ με την μέση του φαίνεται πως συνεχίζονται και όλοι ελπίζουν η νέα επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε να είναι αυτή που θα δώσει οριστικά λύση στο πρόβλημα.
Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των Ουόριορς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να λάβει τέλος η επικίνδυνη για την υγεία του διαρροή νωτιαίου μυαλού, η οποία προκαλεί τις έντονες ενοχλήσεις που είχε τον τελευταίο καιρό (ζαλάδες, πόνους, ημικρανίες) και ήταν αποτέλεσμα επιπλοκής από την εγχείριση στη μέση του πριν δύο χρόνια!
Υπενθυμίζουμε πως την θέση του στην άκρη του πάγκου των «πολεμιστών» έχει πάρει ο πρώτος του βοηθός, ο γνωστός από τη θητεία του στους Καβαλίερς, Μάικ Μπράουν, κοουτσάροντας την ομάδα από το τρίτο παιχνίδι με τους Μπλέιζερς και μετά (5-0 ρεκόρ).
Όσον αφορά την επιστροφή του Στιβ Κερ στους αγωνιστικούς χώρους; Αυτή η πληροφορία παραμένει άγνωστη, αφού πρώτο μέλημα όλων είναι να αποκατασταθεί εντελώς η κατάσταση της υγείας του.
Ο ιδιοκτήτης των Γκόλντεν Στέιτ, Τζόε Λάκομπ, δήλωσε σχετικά με το θέμα στο Bloomberg Radio:
«Ελπίζουμε πως η διαρροή σταμάτησε. Ήταν μία εντελώς ασυνήθιστη επιπλοκή. Όλοι αισθανόμαστε άσχημα για αυτό που του συμβαίνει και καταλαβαίνουμε. Στεκόμαστε στο πλευρό του και θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να τον βοηθήσουμε να επιλυθεί το πρόβλημα. Ευχόμαστε πως σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον πάγκο κατευθύνοντας την ομάδα μας».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου