Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Σωτήρης Γκιουλέκας: «Μια σχέση ζωής...»


Καλησπέρα σε όλους τους μπασκετικούς φίλους του basketworld που όλοι το θυμόμαστε τα προηγούμενα χρόνια να είναι στην ελίτ των μπασκετικών sites. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επανεκκίνηση και να εγκαινιάσω το προσωπικό μου blog.

Το μπάσκετ για μένα ξεκίνησε κάπου εκεί στο '87 τότε που φρόντισαν ο Γκάλης,ο Γιαννάκης και τα αλλά παιδιά να αλλάξουν το επίπεδο της Εθνικής μας ομάδας και να μας φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Το μικρόβιο είχε μπει στο σώμα μου και από τότε. Αυτή η ανιδιοτελής αγάπη για το μπάσκετ δεν σταμάτησε και ελπίζω να μην σταματήσει ποτέ. Ακολουθεί μια καριέρα 22 χρόνων επαγγελματικών ξεκινώντας από τον Γ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ, όταν αγωνιζόταν στην Α1. Έπειτα άνοδος με την άλλη ομάδα της πολης μου την Ολυμπία Λάρισας στην Α1, μετά ξεκινάει το ταξίδι της ξενιτιάς.

Πρώτος σταθμός Νυρεμβέργη(Γερμανία),έπειτα Ιταλία σε αρκετές ομάδες (Μπολόνια,Νάπολι,Μπρίντιζι,Καπό Ντορλαντο,Σκαφατι,Βερολί κτλ.) Επαναπατρισμός μετά από ένα ταξίδι 7 χρόνων περίπου στα Τρίκαλα που τελειώνω την Γυμναστική Ακαδημία και δυο ανόδους με την ομάδα.

Η συνέχεια στον Κόροιβο πάλι με άνοδο στην Α1 και μετά Φίλιππος Βέροιας,Ηρακλής,Γ.Σ.Λάρισας. Μέσα από αυτό το blog θα προσπαθήσω να μεταφέρω τις σκέψεις μου, τα συναισθήματα μου,τις απόψεις μου γενικά για το άθλημα και για τα δρώμενα που θα προκύπτουν στην Α2 κατηγορία και όχι μόνο.

Καλή μας αρχή λοιπόν!!!
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου