Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο Final Four

Η Euroleague εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει με αναλυτικό τρόπο τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Final Four της Κωνσταντινούπολης για ό,τι πρέπει να γνωρίζουν μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Το φετινό Final Four θα διεξαχθεί στο Σινάν Ερντέμ. Η πρόσβαση στο γήπεδο θα δίνεται αποκλειστικά σε όσους έχουν διαπιστεύσεις ή είναι κάτοχοι εισιτηρίων. Όσον αφορά στους φιλάθλους που θα έχουν εισιτήρια, επιβάλλεται να φτάσουν στο γήπεδο από νωρίς, με σκοπό η είσοδός τους διεξαχθεί με ομαλό τρόπο.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16:30 (τοπική ώρα) την ημέρα των ημιτελικών, ενώ την Κυριακή (ημέρα τελικών) θα ανοίξουν στις 16:00. Η αστυνομική δύναμη θα είναι πανίσχυρη, με την τοπική αστυνομική αρχή, να προτρέπει τους φιλάθλους να φτάσουν εγκαίρως στο γήπεδο. Θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι κι αναμένεται να κρατήσουν λίγο περισσότερο του αναμενόμενου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαβάσουν πολύ προσεκτικά τις οδηγίες πριν φτάσουν στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Θα πρέπει να γνωρίζουν ποια είναι τα αντικείμενα τα οποία επιτρέπεται να κουβαλήσουν μαζί τους στο γήπεδο. Πολλά θα είναι αυτά που θα κρατηθούν στον έλεγχο, ενώ επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν θα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος και αναμένεται να χαθούν.
Επίσης, δεν θα επιτρέπονται τα κέρματα. Όποιος φτάνει στην αρένα με κέρματα, τα τελευταία θα κρατιούνται σε ειδικά δοχεία. Είναι σημαντικό, οι φίλαθλοι να φτάσουν στο γήπεδο με όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα, προκειμένου να μειωθεί η διαδικασία ελέγχου.


ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
Θα απαγορευτούν τα παρακάτω αντικείμενα: Αλκοολούχα ποτά, τρόφιμα, μπουκάλια, κονσέρβες και κάθε άλλο είδος δοχείων. Ναρκωτικά, διεγερτικά φάρματα ή παρόμοιες ουσίες. Πανό με πολιτικά, διαφημιστικά ή με ξενοδοφοβικά μηνύματα, φυλετικής φύσης. Γυαλί και τοξικές ουσίες. Σακούλες μεγαλύτερες από τα 40x40cm. Κάθε είδους όπλα ή αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τέτοια (αναπτήρες, κέρματα, ομπρέλες, μπαστούνια, δοχεία υπό πίεση, κράνη μοτοσυκλετών κ.τ.λ). Μεγάφωνα, ντουντούκες, κέρατα, αυτοκόλλητα, δείκες λέιζερ, φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα, εκρηκτικά, εύφλεκτα αντικείμενα, καπνιστά ή διαβρωτικά προϊόντα.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου