Ήταν όλοι τους εκεί…στο φιλικό στη μνήμη του Γιάννη Βούλγαρη (πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Ήταν όλοι τους εκεί…

Για πρώτη χρονιά το φιλικό στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννη Βούλγαρη, δεν έγινε στην γενέτειρα του την Κέρκυρα αλλά στο γήπεδο (κλειστό Μετς) και με αντίπαλο την ομάδα η οποία ήταν το τελευταίο μπασκετικό “σπίτι” του πριν φύγει από την ζωή στις 2/6/2007 σε τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας.Το basketworld.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει αναλυτικά τα τεκταινόμενα του αγώνα και πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Εκτός από το Παγκράτι, στην γιορτή συμμετείχαν όλοι οι φίλοι του, οι παίκτες που ήταν πλάι του τότε, και οι στενοί του φίλοι…

Το παρών έδωσαν οι Νίκος Βούλγαρης, Αλέξης Τσακιρίδης, Άγγελος Συριστρατίδης, Αλέξης Τόλιας, Γιάννης Τσολάκης, Δημήτρης Χριστόδουλος, Κώστας Σαλτουρίδης, Γιάννης Κρητικός με προπονητή τον τότε προπονητή των “ροσονέρι” Άρη Λυκογιάννη.


Απέναντι τους ήταν μια ομάδα από παίκτες του οποίους δοκιμάζει ο Ντίνος Καλαμπάκος, με τον Κώστα Κατωπόδη, ενώ το παρών έδωσε και ο Νέστορας Αυγουστίδης.Έτσι στο φιλικό από πλευράς ΑΟ Παγκρατίου συμμετείχαν οι Νικολακόπουλος, Βανδώρος, Αναγωνστάκης, Δρακόπουλος, Δρίβας, Κοκορόγιαννης, Καπινιάρης, Θώδος, Παπαγεωργόπουλος, Φιλιπόπουλος, Παπαδάκης και Στέφος.

Το παρών έδωσαν συγγενείς του αδικοχαμένου, ενώ η αδελφή του Ανθή παρέλαβε το κύπελλο το οποίο απονεμήθηκε στους νικητές (ομάδα φίλων Ι.Βούλγαρη) το οποίο δώρισε ο τότε πρόεδρος του Παγκρατίου, Φώτης Αθανασόπουλος, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.
Παρών ήταν οι διοίκηση των “ροσονέρι” με τον αντιπρόεδρο Γρηγόρη Δημακόπουλο να κάνει την απονομή στους νικητές, αρκετοί φίλοι του Παγκρατίου, ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην γραμματεία, στους διαιτητές και στην ψυχή της εκδήλωσης, τον θρυλικό φροντιστή του Παγκρατίου, Γκας.
Για την ιστορία οι φίλοι Ι.Βούλγαρη επικράτησαν του Παγκρατίου με 90-66.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΦΙΛΟΙ Ι.ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ 66-90

Δεκάλεπτα:

20-21, 28-42, 43-64, 66-90
Παγκράτι (Καλαμπάκος): Νικολακόπουλος 11 (2), Βανδώρος 6, Αναγνωστάκης, Δρακόπουλος 9 (1), Δρίβας 2, Κοκορόγιαννης 9 (1), Καπινιάρης 9, Θώδος, Παπαγεωργόπουλος 2, Φιλιπόπουλος 4, Παπαδάκης 8, Στέφος 6.
Φίλοι Ι.Βούλγαρη (Λυκογιάννης): Τσολάκης 10 (1), Τσακιρίδης 14 (2), Βούλγαρης 7 (1), Συριστρατίδης 8, Χριστόδουλος 21 (1), Σαλτουρίδης 7, Τόλιας 14 (4), Κρητικός 9 (3).
Θωμάς Κυρίτσης