ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ: “Κανείς στην Εθνική, άρρωστος Παναθηναϊκός ο Βασιλακόπουλος”

Την έντονη δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν μετά το τέλος του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ, και την ήττα του Ολυμπιακού, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος οι οποίοι άστραψαν εναντίον του ισχυρού άνδρα της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, ενώ ήταν καυστικοί για την διαιτησία. Επίσης τόνισαν ότι κανένας παίκτης των «ερυθρολεύκων» δεν θα συμμετέχουν στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Βασιλακόπουλο, στον κ. Ζαβλανό και στον κ. Κορομηλά για τη σημερινή κατάσταση. Η κατάσταση στην διαιτησία στην Ελλάδα είναι αηδιαστική, δεν πάει άλλο. Ειμαστε αηδιασμένοι κι εμείς και όλη η ομάδα. Πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, έχουνε ξεπεράσει τα πάντα. Οι κ. Βασιλακόπουλος, Κορομηλάς και Ζαβλανός έχουν καταστ΄ρεψει το ελληνικό μπάσκετ και νομίζω πως δεν αλλάζει αυτή η κατάσταση».Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Από το 2009 είμαστε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, έχουμε φέρει δύο ευρωπαϊκά στην Ελλάδα και εδώ πρέπει αν νικήσουμε τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου οι οποίοι είναι ίδιοι διαιτητές που ήταν και στον περσινό πρώτο τελικό. Ήρθαν και σήμερα σε διατεταγμένη υπηρεσία για να κάνουν το παν για την ομαδάρα τον Παναθηναϊκό να κερδίσει. Αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα. Θα πάμε να παίξουμε το πέμπτο παιχνίδι μέσα στη σαπίλα των κληρώσεων της ΚΕΔ, της ΕΟΚ που είναι το ίδιο πράγμα, του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού. Από εκεί και πέρα θα πάμε να παλέψουμε».Γιώργος Αγγελόπουλος: Υπάρχουν πολλές κάμερες εδώ, θα απαντούσα αλλιώς. Η κατάσταση την έχετε δει πως είναι, εσείς θα αντιδράσετε; Τα είδατε τι έγινε σήμερα;».Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Τα έχουμε πει όλα. Χρόνια τώρα. Η κατάσταση δεν αλλάζει».Γιώργος Αγγελόπουλος: «Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Ο κ. Βασιλακόπουλος έχει πρόβλημα, είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν πάει καλά. Έχει θέματα. Τι να κάνουμε τώρα, μην το ψάχνετε. Κάνει παρεμβάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού στην Εθνική, θέλει να αλλάξει τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ. Νομίζει ότι το μπάσκετ του ανήκει. Ε δεν του ανήκει του Βασιλακόπουλου ούτε το μπάσκετ ούτε η Εθνική. Ο άνθρωπος έχει θέμα…».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μην τα μπλέκετε τα θέματα με την Εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει δέκα διεθνείς, έχει πάρει δύο ευρωπαϊκά, έχει την καλύτερη ομάδα, δεν τον σέβονται όμως. Η Εθνική είναι ανεξάρτητο θέμα. Αυτά που είναι να γίνουν θα γίνουν βάσει του Νόμου. Ότι δε θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική για να μην μπερδεύεστε με αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Απλά δε θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική. Τέλος αυτό. Καμία σχέση όμως με αυτό».