ΑΓΟΡ: Κουφός “Να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε”

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσει θέλει ο ΑΓΟΡ, που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”. Οι Κρητικοί, ύστερα από τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν επί του Άρη, θα προσπαθήσουν να κοντράρουν στα ίσα τους “πράσινους”. Γι αυτό το λόγο ο Στέργιος Κουφός επεσήμανε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ  ότι το παιχνίδι θα είναι μία γιορτή για το Ρέθυμνο και πως οι παίκτες του πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί. Επίσης υπογράμμισε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου, δηλώνοντας ότι θα διεκδικήσουν ότι μπορούν. Αναλυτικά:

Στέργιος Κουφός: «Παίζουμε ένα παιχνίδι ‘γιορτή’ για εμάς και για τον κόσμο μας. Περιμένουμε πολύ κόσμο και μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Προτεραιότητα σίγουρα για εμάς είναι να δείξουμε καλό πρόσωπο στον αγώνα και ανταγωνιστικοί και όχι τόσο το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει άλλο επίπεδο από εμάς όπως και ο Ολυμπιακός.

Έτσι λοιπόν πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι να δείξουμε ακόμα μια φορά στον κόσμο μας ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που για δεύτερη χρονιά κάνει μια φανταστική πορεία και παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ. Αγωνιστικά η ψυχολογίας της ομάδα είναι πολύ ανεβασμένη μετά το μεγάλο διπλό μέσα στον Άρη και γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε καλά για να συνεχίσουμε να έχουμε καλή ψυχολογία και για την συνέχεια. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού αλλά όπως είπα θέλουμε όλοι να χαρούμε το παιχνίδι να παίξουμε για τον κόσμο μας που σίγουρα θα δώσει το παρόν και θα θέλει να μας χειροκροτήσει και για την μεγάλη νίκη που πετύχαμε στην Θεσσαλονίκη. Να χαρούμε όλοι το ματς και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε».

Ούρος Ντούβνιακ: «Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μια ομάδα από τις κορυφαίες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Παίζουμε στην έδρα μας μετά από μια πολύ σπουδαία νίκη με τον Άρη και πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να χαρούμε όλοι το παιχνίδι, αφού παίζουμε με μια τόσο καλή και μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Επιμέλεια: Βαρβάρα Φανίδη