ΑΕΚ: Ζιάγκος, η επιστροφή!

Είναι οριστικό: προπονητής της ΑΕΚ και στην Α1 θα είναι ο άνθρωπος που την ανέβασε δύο κατηγορίες τα τελευταία δύο χρόνια, ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Η περίπτωση της πρόσληψης του Παναγιώτη Γιαννάκη τελικά δεν προχώρησε, από τη στιγμή που οι επαφές που είχε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, με υποψήφιους επενδυτές δεν τελεσφόρησαν.

Αμέσως ο κ. Αλεξίου επικοινώνησε με τον Γιαννάκη του εξήγησε πως για οικονομικούς λόγους δεν μπορούν να προχωρήσουν μαζί και η λύση του Ζιάγκου ήταν μονόδρομος. Μία λύση όμως που την ήθελε αρκετός κόσμος στην ΑΕΚ.

Πλέον η Ένωση προχωράει τη στελέχωση του ρόστερ. Ήδη ο Ζιάγκος έχει κάνει μια προεργασία, ήδη έχει υπάρξει συμφωνία με τους Πολυτάρχου, Τσιάκο και τους νεαρούς Μουτσα και Μπουργανό και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται ανακοινώσεις με το ρόστερ να συμπληρώνεται.

Όπως είναι λογικό το μπάτζετ της ΑΕΚ δεν θα είναι υψηλό, ωστόσο θα καλυφθεί από χορηγούς και το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει αποφασιστεί που θα γίνει και η προετοιμασία. Οι Αλεξίου και Ζιάγκος έκλεισαν ξενοδοχείο στο Πήλιο, εκεί που θα “χτιστεί” η ΑΕΚ της Α1. 

Πηγή: coppa.gr