ΑΕΚ: Οι “τρεις σωματοφύλακες” και ο… Δορκοφίκης!

Μένει στην ΑΕΚ ο Κούρτης

Οι υποθέσεις των Μιχάλη Πολυτάρχου και Βαγγέλη Κουκουράβα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για την ΑΕΚ, καθώς οι προτάσεις που τους έχουν καταθέσει οι διοικούντες είναι εξαιρετικές. Οι δύο παίκτες προορίζονται για σημαντικό ρόλο στην περιφέρεια και οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν πως θα αποσπάσουν τις υπογραφές τους.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, υπάρχει έντονη κινητικότητα προς το… μέτωπο του Περικλή Δορκοφίκη!
Ο “Πέρι” αποτελεί τον διακαή πόθο του Βαγγέλη Ζιάγκου για τη θέση “4” και οι “κιτρινόμαυροι” προσπαθούν να δώσουν “σάρκα και οστά” στην μεγάλη επιστροφή του έμπειρου άσου. Υπενθυμίζουμε, πως ο παίκτης του ΑΓΟΡ έχει διατελέσει αρχηγός της ΑΕΚ, προσφέροντας πολλά κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Όσον αφορά το περσινό ρόστερ, η διοίκηση έχει στα… σκαριά δύο σημαντικές ανανεώσεις. Ο λόγος για τους πολύπειρους Αλέξη Φαλέκα και Νίκο Κούρτη, που έχουν σχεδόν συμφωνήσει να παραμείνουν στην Βασίλισσα, έπειτα από τις σχετικές προσφορές που τους έγιναν, ενώ υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία και για τον Άγγελο Σιαμανδούρα, ο οποίος προορίζεται για “κολόνα” κατά την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Νίκος Βαγγέλης