ΑΕΚ: Τα εύσημα σε Ψυχικό, διαιτησία και κόσμο

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 | 8:56 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α2 , ΑΕΚ , ΨΥΧΙΚΟ |Επίδειξη αβρότητας από την διοίκηση της ΑΕΚ. Με κοινή δήλωσή τους οι χρηματοδότες της «Βασίλισσας», Κωνσταντίνος Κοτσάτος και Αλέξης Αλεξίου, ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν το Ψυχικό για τη φιλοξενία και τη νίκη, τη διαιτησία αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Η δήλωση αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο Ψυχικού, τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Ψυχικού για την άψογη φιλοξενία τους στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο και παρακολουθήσαμε όλοι μαζί. Επίσης θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη διαιτησία που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με τα όποια ανθρώπινα λάθη να είναι μέρος του παιχνιδιού.Σήμερα το Ψυχικό ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, το πήρε και του πρέπουν συγχαρητήρια. Έχουμε μπροστά μας 13 τελικούς μέχρι το τέλος και πρέπει να τους κερδίσουμε όλους. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες, ότι στο τέλος της σεζόν η Βασίλισσα θα βρίσκεται ξανά στη φυσική της θέση, την Α1.

Τέλος, τα πιο θερμά συγχαρητήρια αξίζει ο κόσμος της ΑΕΚ. Ήταν παράδειγμα προς μίμηση για την στήριξη και την βοήθεια του στην ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, μάλιστα οι υπεύθυνοι ασφαλείας του Ψυχικού μας τόνισαν ότι οι οπαδοί μας είχαν την πιο άψογη συμπεριφορά στα φετινά ματς στο συγκεκριμένο κλειστό. Τους χρειαζόμαστε παντού, εντός και εκτός έδρας με την ίδια στήριξη και το ίδιο πάθος».

ΠΗΓΗ: aekarena.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Νικολάου