ΑΕΚ: Φαβορί η Ζωφρία, ανεβαίνει και η λύση της Ριζούπολης

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος

Μπορεί η ψυχρολουσία της εθελούσιας πτώσης για την ΑΕΚ στην Β’ Εθνική να ήταν μεγάλη…και ειδικότερα στον κόσμο της ομάδας, αλλά επειδή πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα η “Ένωση” ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την Β’ Εθνική και τον νότιο όμιλο όπου θα συμμετάσχει.
Το πρώτο μέλημα είναι να βρεθεί προπονητής και αυτό όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να έχει κλείσει ως την Τρίτη. Βασικός στόχος και μεγάλο φαβορί να αναλάβει, όπως έχουμε γράψει είναι ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο Ηπειρώτης τεχνικός έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής των Τμημάτων Υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αλλά και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΚΑΕ ΑΕΚ.
Το επόμενο μεγάλο θέμα είναι το γήπεδο στο οποίο θα παίζει τη νέα σεζόν η ΑΕΚ. Η Ζωφριά παραμένει το φαβορί αλλά και το κλειστό της Ριζούπολης έχει ανέβει πολύ στις προτιμήσεις της ερασιτεχνικής. Έτσι αναμένεται από αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία προσέγγισης με τους ανθρώπους του κλειστού. Αυτά που εξετάστηκαν και έχουν απορριφθεί είναι του Ιωνικού Ν.Φ και του Νέου Ηρακλείου.
Θωμάς Κυρίτσης