ΑΕΝΚ: Αγχολυτικό ο…Νικητάκης!!!

7:16 μ.μ. | = 0 | Α2 |

Ηγέτης είναι και το δείχνει ο…Νικητάκης

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια δίνει το ερχόμενο Σάββατο (6/4) η Νέα Κηφισιά στα Τρίκαλα και ο μοναδικός αντίπαλος που έχει η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι το…άγχος, κάτι που φαίνεται σε όλες τις κινήσεις των παικτών της ομάδας, ακόμα και σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια.

Οι παίκτες της ΑΕΝΚ έχουν φορτωθεί από την αρχή της σεζόν με την ταμπέλα του φαβορί, κάτι που είναι προς τιμή τους καθώς ήταν η μοναδική ομάδα που είχε το σθένος να βάλει…ταμπέλα!!!

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι με το Ηράκλειο, όπου στο ημίχρονο οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει κολλήσει στο σκορ και έπαιζαν με το σκεπτικό ότι κάθε σουτ διακυβεύει πολλά…ο Σάββας Νικητάκης ως φύσει ηγέτης αυτής της ομάδας πήρε τον λόγο και είπε στους συμπαίκτες του να παίξουν ελεύθερα…και ότι βγει...ενώ στο παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών ήταν αυτός που “καθάρισε” την μπουγάδα.

Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στο σκεπτικό των παικτών της ΑΕΝΚ δεν είναι η διασφάλιση της μεγάλης διαφοράς από τη νίκη στους στον πρώτο γύρο (92-64) αλλά μια νέα νίκη η οποία θα τους δώσει την μεγαλύτερη ώθηση προς τον στόχο τους.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Κώστας Τζιάλας που υπέφερε από τράβηγμα στον προσαγωγό…ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έχει προγραμματίσει κάποιο φιλικό.

Θωμάς Κυρίτσης