ΑΕΝΚ: Μένουν οι… σημαίες!

2:59 π.μ. | = 0 | ΑΕΝΚ |Η επικείμενη παραμονή του Χρήστου Πετροδημόπουλου δεν είναι η μόνη για την ΑΕΝΚ, που θέλει να έχει έναν σημαντικό κορμό παικτών από την φετινή (και όχι μόνο) ομάδα στην Α1.
Έτσι, λοιπόν, πέραν του Σάββα Νικητάκη, ο οποίος συνεχίζει στον Ερμή Πειραιά, τρεις από τις… παλιοσειρές αναμένεται να ανανεώσουν.

Ο λόγος για τον αρχηγό και σημαία της ομάδας, Δημήτρη Μενουδάκο, τον απόλυτο “team player”, Θοδωρή Σιούτη και φυσικά την ψυχή της ΑΕΝΚ πάνω στο παρκέ και στυλοβάτη σε όλες τις συνεχόμενες ανόδους, Σπύρο Διαμαντόπουλο!
Οι τρεις προαναφερθέντες είναι πολύ κοντά στην ανανέωση των συμβολαίων του και πλην του Σιούτη, που έχει σημαντική εμπειρία, οι άλλοι δύο θα είναι… rookies στα μεγάλα σαλόνια. Βέβαια, αυτό ποσώς τους ενδιαφέρει, καθώς δεν είχαν προϋπηρεσία ούτε στις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες!
Στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρίσκεται και ο Γιάννης Ψαθάς, που εντυπωσίασε στην φετινή πορεία, με τις πιθανότητες παραμονής του να είναι μεγάλες. Ερωτηματικό παραμένει το τί μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση του Φίλιππου Μοσχοβίτη, καθώς τα προγνωστικά είναι μοιρασμένα.
Νίκος Βαγγέλης