ΑΕΝΚ: Ολοκληρώθηκε το deal με Μαυροειδή

Μια ακόμη σημαντική κίνηση φαίνεται πως ολοκλήρωσε η Α.Ε.Ν.Κηφισιάς, καθώς έφτασε σε πλήρη συμφωνία με τον πρώην διεθνή σέντερ Δημήτρη Μαυροειδή (2,08) τον οποίο αναμένεται να ανακοινώσει εντός των επομένων ημερών.

Ο 29χρονος έμπειρος σέντερ και πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, ο οποίος και προπονείται ήδη με την Α.Ε.Ν.Κ. εδώ και αρκετές εβδομάδες, έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα των Βορείων προαστίων και μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό η Κηφισιά και το Ζηρίνειο θα αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

H μεταγραφή του Δημήτρη Μαυροειδή είναι μια σπουδαία κίνηση της Διοίκησης της ομάδας που αναμένεται να ισχυροποιήσει τα μέγιστα την front line της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Τις επόμενες ώρες λοιπόν αναμένεται στην Αθήνα ο ατζέντης του παίχτη ο οποίος και θα ρυθμίσει της τυπικές λεπτομέρειες ώστε κατόπιν να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η μεταγραφή του στον σύλλογο των Βορείων Προαστίων.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του Kifissia24.gr η Α.Ε.Ν.Κ. βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μεταγραφής και ξένου αθλητή… Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: kifissia24.gr