ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ενίσχυση με Κωστάκη

Ο Αθηναϊκός πρόσθεσε στο δυναμικό του την Αναστασία Κωστάκη, γεγονός που τον ισχυροποιεί σημαντικά για την ερχόμενη σεζόν. Η ανακοίνωση της ομάδας του Βύρωνα:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του X – LEVEL Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Αναστασίας Κωστάκη για την επόμενη σεζόν. Η Αναστασία Κωστάκη είναι γεννημένη στις 26/03/1978, έχει ύψος 1.72μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2», με την περσινή σεζόν να την βρίσκει να την βρίσκει στον Παναθηναϊκό.

Είναι η πρώτη ελληνίδα που αγωνίστηκε στοWNBAμε τους Χιούστον Κόμετς. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε ΔΑΣΑΛ , Ακαδημία , Αστέρα Εξαρχείων , Παναθηναϊκό (δύο φορές) και εκτός Ελλάδας στις Γαλλικές Νις, Εξ Αν Προβάνς, στις Ιταλικές Αλεσσάντρια, Πάρμα και Βενέτσια, στις Ρωσικές Σαμάρα και Ντιναμό Μόσχας και στην Σλοβακική Κόζιτσε και επίσης είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες.

Κώστας Κεραμιδάς:

Η Αναστασία Κωστάκη δεν έρχεται στην ομάδα μας ως μία συνηθισμένη επαγγελματίας παίκτρια, αλλα ως συνεργάτης, πρωτίστος, και για αυτο αισιοδοξούμε ότι θα είναι πολλά χρόνια μαζί μας, σε διάφορα πόστα. Ο X – LEVEL Αθηναϊκός θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία που διαθέτει από την επαγγελματική της καριέρα, σε Ευρώπη και Αμεριική, να οφεληθούμε από αυτή, και να συμβουλεύσει τις νεαρές αθλήτριες που είναι η βάση της ομάδας μας για φέτος.

Αναστασία Κωστάκη:

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με τον Αθηναϊκό. Πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου αυτή έπαιξε η πολύ καλή σχέση που έχω με τον κόουτς Κεραμιδά και φυσικά η γνωριμία μου με τους ιδοκτήτες της ομάδας, οι οποίοι είναι άνθρωποι με πολύ πρωτοποριακές ιδέες κάτι το οποίο ούτως ή άλλως έχω μάθει σε όλη μου την καριέρα να κάνω. Για μένα στην ηλικία αυτή, το πιο σημαντικό από όλα είναι να βρίσκομαι παρέα με νεαρά κορίτσια που έχουν όρεξη για δουλειά και να συμβάλλω κι εγώ με τη σειρά μου στη βελτίωσή τους, ως αθλήτριες και ως άνθρωποι».