ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τριπλό “χτύπημα”!

Ο Γιώργος Ζευγώλης με το νέο του απόκτημα

Ο Αθηναϊκός είναι αποφασισμένος να διατηρήσει τα σκήπτρα του στην Α1 Γυναικών, πραγματοποιώντας τρεις σημαντικές μεταγραφές. Το basketworld.gr σας είχε ενημερώσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τις περιπτώσεις της Μιλένα Βουκίσεβιτς και της Ελίνας Ισκιόγλου (“Απαγόρευση, αλλά και… Βουκίσεβιτς”, “Προχωρημένες συζητήσεις με Ισκιόγλου”) και πριν λίγο το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε πλήρως, καθώς οι δύο αθλήτριες ανακοινώθηκαν και επίσημα. Στο ρόστερ της ομάδας του Βύρωνα θα βρίσκεται και η Τάνια Ζότοβα, που υπέγραψε το συμβόλαιό της. Πρόκειται για τρεις σημαντικές κινήσεις, που ενισχύουν σημαντικά τις πρωταθλήτριες Ελλάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Μιλένα Βουκίσεβιτς αφού εξήγησε πως η απόφαση της ήταν αρκετά εύκολη αφού έρχεται στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδος, αποκάλυψε στη συνέχεια τους στόχους της λέγοντας πως «ξέρω πολλά για τον Αθηναϊκό. Είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος και έρχομαι με στόχο να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να γίνω μέλος αυτής της σπουδαίας παρέας. Γνωρίζω πως η ομάδα έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο ρεκόρ συνεχόμενων νικών, έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες και θέλω και εγώ να δώσω συνέχεια σε αυτή τη σπουδαία πορεία. Πραγματικά περιμένω πως και πως να αρχίσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας, ο Αθηναϊκός είναι ένα όνειρο για εμένα που γίνεται πραγματικότητα». «Είμαι πολύ χαρούμενη για την αλλαγή στην καριέρα μου. Είναι ένας σύλλογος που θα με βοηθήσει, αλλά κι εγώ από την πλευρά μου θέλω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του», τόνισε Ελίνα Ισκίογλου και συνέχισε: «Οι στόχοι του Αθηναϊκού δεν αλλάζουν, κάθε σεζόν είναι ίδιοι. Είμαι χαρούμενη που είμαι μέλος της κορυφαίας ομάδας. Τα ρεκόρ που έχει πετύχει αυτή η ομάδα αποτελούν εξτρά κίνητρο για κάθε αθλητή, το ίδιο ισχύει και για μένα. Οι τίτλοι και τα ρεκόρ σε κάνουν από μόνα τους να θέλεις να προσθέσεις κάτι παραπάνω».

Από την πλευρά της η Τάνια Ζότοβα δεν θέλησε να πει πολλά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως ο Αθηναϊκός. Δεν μπορώ να πρωτοτυπήσω στις δηλώσεις μου, ο Αθηναϊκός είναι πρώτος κι έτσι θέλουμε να παραμείνει. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει και φέτος όλους τους στόχους της»