ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: “Καρναβάλι στο κλειστό Παπάγου 2014”

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014 | 12:28 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Γ’ΕΘΝΙΚΗ |Έντονα δυσαρεστημένοι από τη φιλοξενία τους στο «Σαλούν», από τους ανθρώπους του Παπάγου, έμειναν στον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου.

Με μακροσκελή ανακοίνωση, που τιτλοφορείται «Καρναβάλι στο κλειστό Παπάγου 2014», κατηγορούν τους γηπεδούχους για «αστεία» υποδοχή και προσέγγιση της αποστολής που βρέθηκε στο «Σαλούν» για το μεταξύ τους αγώνα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής. Μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για φραστική επίθεση εναντίον τους από τους γηπεδούχους φιλάθλους, αλλά και για κακή λειτουργία του φωτεινού πίνακα, κάτι που δυσκόλεψε τους παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς έπρεπε να ρωτούν για να ενημερωθούν για το χρόνο. Από τα… πυρά τους δεν ξέφυγε και η διαιτησία των Κυριακόπουλου και Λιότσου, που σύμφωνα με τους ίδιους δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Καταλήγοντας, πάντως, ευχαριστούν θερμά για τη στάση του τον τιμ μάνατζερ του Παπάγου, Νίκο Παπαδέα. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου: «Ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Παπαδέα αλλά και τους αστυνομικούς που μας έβγαλαν από το κλειστό και μας συνόδευσαν έως τα λεωφορεία, αποστολή και φιλάθλους».