ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: Επένδυση με Τάταρη!

3:44 μ.μ. | = 0 | ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | ΕΣΚΑΗ | ΤΟΠΙΚΑ |

Πατήστε πάνω στη φωτό για να τη δείτε μεγάλη

Το ηλειακό μπάσκετ βρίσκεται σε περίοδο άνθησης λόγω της παρουσίας του Κοροίβου στην Α2 και την περσινή κλήση του Τάκη Νικολακόπουλου στην Εθνική Εφήβων, ενώ και οι σύλλογοι του Πύργου δίνουν μεγάλη έμφαση στις υποδομές τους, προκειμένου να αναδειχθούν κι άλλα νέα παιδιά.

Ο “γείτονας”, Απόλλων Πατρών, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ηλεία και έκανε δικό του το κορυφαίο ταλέντο της περιοχής. Ο λόγος, φυσικά, για τον Σάκη Τάταρη (στη φωτό φοράει τον αριθμό 14)! Ο 15χρονος φόργουορντ του Ηρακλή Πύργου, που έφτασε μέχρι την τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΗ εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την παρουσία του, θα φοράει πλέον την ιστορική φανέλα του Απόλλωνα.

Οι Πατρινοί δίνουν έμφαση στις νεαρές ηλικίες και ο Τάταρης πληροί στο έπακρο τις προδιαγραφές των υπεύθυνων υποδομών της ομάδας. Έχει ύψος 1,97μ, μεγάλο άνοιγμα χεριών, υψηλό δείκτη τεχνικής κατάρτισης, δυναμικό στυλ παιχνιδιού και καλύπτει με μεγάλη ευχέρεια τις δύο θέσεις των ψηλών, ενώ μπορεί να κατέβει και στο “3”.

Μεγάλο μερίδιο στην εξέλιξή του έχει ο μετρ στην ανάδειξη νεαρών παικτών, Σάκης Διαμαντόπουλος, ο οποίος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είχε αποτελέσει κατά το παρελθόν τον μέντορα του πρώην διεθνούς φόργουορντ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Στο δυναμικό του Ηρακλή Πύργου υπάρχουν κι άλλα μεγάλα ταλέντα, μεταξύ αυτών, ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, που αγωνίζεται στην περιφέρεια και αναμένεται σύντομα να απασχολήσει ομάδες υψηλότερων κατηγοριών!

Νίκος Βαγγέλης