ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: Η σημαία στον ιστό της!

1:35 μ.μ. | = 0 | ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ |

Κάτοικος Περιβόλας θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Αργυρόπουλος! Ο μεγάλος αρχηγός συμφώνησε να παραμείνει στον Απόλλωνα Πάτρας, γεμίζοντας με ικανοποίηση τόσο τον Νίκο Βετούλα, όσο και τον κόσμο της ομάδας…

Η ανακοίνωση: “Ο Απόλλων Πάτρας ανακοινώνει ότι συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Αργυρόπουλο, και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών ο Ν. Αργυρόπουλος δήλωσε τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στον Απόλλωνα Πάτρας και την επόμενη χρονιά. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές. Συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις να μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα για τις διαπραγματεύσεις. Όμως η διοίκηση και ο προπονητής έδειξαν και στην πράξη ότι ήθελαν να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα σεζόν.

Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα, όπως έκανα σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα στο παρελθόν. Πόσο μάλλον για τον Απόλλωνα που είναι μέσα στην καρδιά μου και έχω ένα λόγο παραπάνω.

Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι με την εμπειρία μου θα βοηθήσω την ομάδα και φέτος να εκπληρώσει τους στόχους της”.

Νίκος Βαγγέλης