ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: Σκληρή ανακοίνωση για Τσάμη!

Τελικά τα δημοσιεύματα των Γάλλων δεν αποδείχθηκαν αποκυήματα φαντασίας αφού όπως όλα δείχνουν ο Άγγελος Τσάμης ετοιμάζεται να πάει στην Λιμόζ και ο Απόλλωνας Πατρών εξέδωσε μία πάρα πολύ σκληρή ανακοίνωση:
 

Η ανακοίνωση που ανέρτησε η ομάδα στην επίσημη σελίδα της στο faceboook:

“Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ενημερώνει τους φιλάθλους του για το οριστικό ναυάγιο της μεταγραφής του αθλητή μπάσκετ Άγγελου Τσάμη.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο το σύστημα αξιών, που διέπει τον αθλητή και κατ’ επέκταση τον εκπρόσωπό του.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ σίγουρα δεν ευθύνεται για τις γεμάτες ενθουσιασμό δηλώσεις του εν λόγω αθλητή για να παίξει στην ομάδα της Πάτρας, καθώς και το ότι κάλυψε στο μέτρο του δυνατού όλες τις απαιτήσεις του αθλητή ξεπερνώντας τον αρχικό προγραμματισμό μόνο και μόνο γιατί επρόκειτο για ένα “πατρινόπουλο”.

Στη ζωή όμως ίσως το πιο σημαντικό είναι η αντρίκια στάση απέναντι σε αυτούς που σε τιμούν με την πρότασή τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ ενώ ο αθλητής είχε κλείσει σε ξένη ομάδα συζήταγε στο σπίτι του Προέδρου του Απόλλωνα τις τελευταίες λεπτομέρειες για το σπίτι που θα έμενε, το τελικό κείμενο του συμφωνητικού του κλπ.

Ο αθλητής έδειξε λοιπόν το ποιόν του, αλλά και ο ατζέντης του έδειξε τον άκρατο επαγγελματισμό του, που σίγουρα πλέον δεν μπορούν να συνδυάζονται με τη φιλοσοφία του Απόλλωνα για τον αθλητισμό”.