ΑΡΗΣ: Αλεξανδρής “Θα παλέψουμε”

Αποφασισμένος να παλέψει για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.
«Δεν ξέρω γιατί μπήκαμε φοβισμένοι στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά όλα θα μπορούσαν να είχαν κυλήσει διαφορετικά γιατί μας ευνόησαν οι φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει εμείς ένα καλό σερί. Στη συνέχεια, όμως, το Ρέθυμνο βρήκε ρυθμό, έκανε το παιχνίδι του και κέρδισε. Δεν θα σταθώ στους τρεις Αμερικανούς, αυτή είναι η ομάδα του Άρη και πρέπει να τη στηρίξουμε. Εγώ και ο πρόεδρος περιμέναμε να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και σε μία δυνατή έδρα. Δεν είμαι ευχαριστημένος, καθώς αυτά που είχαμε σχεδιάσει δεν τα βγάλαμε στο παρκέ και κυρίως στην αμυντική μας συμπεριφορά απέναντι στα πολλά τρίποντα του Ρεθύμνου. Γνωρίζαμε πως το Ρέθυμνο θα έπαιρνε πολλές προσπάθειες, αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού του και με αυτό έκανε πέρυσι μία εκπληκτική πορεία.

Ήταν πολύ δύσκολο για τα δικά μας δυνατά 5άρια να βγουν στο τρίποντο και να μαρκάρουν τους ψηλούς του Ρεθύμνου. Παρά την βαριά ήττα θα παλέψουμε και πιστεύουμε με την δυνατή έδρα που έχουμε, στο μέλλον να γίνουμε πολύ ανταγωνιστικοί και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Στέργιο Κουφό για την πολύ καλή ομάδα που έχει δημιουργήσει».

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς με την σειρά του, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη. Εμείς κάναμε πολύ άσχημο ξεκίνημα και στο α’ δεκάλεπτο βρεθήκαμε στο -11. Στη συνέχεια δεν ήμασταν καλοί και δώσαμε την ευχέρεια στο Ρέθυμνο να κάνει μία εύκολη νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Δεν είχαμε μαζί μας τους τρεις Αμερικανούς, ενώ ο Βεργίνης βρίσκεται στην ομάδα μονάχα λίγες μέρες και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Πιστεύω πως στο επόμενο ματς με τον Ηλυσιακό να είμαστε καλύτεροι και να πετύχουμε τη νίκη».