ΑΡΗΣ: Πανέτοιμοι για σκληρή δουλειά

Έτοιμοι για σκληρή δουλειά προκειμένου να βοηθήσουν τον Άρη να πετύχει τους στόχους του δήλωσαν στο πλαίσιο της σημερινής «πρώτης» ο Ζήσης Σαρικόπουλος και ο Αντώνης Ασημακόπουλος.
«Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Θα δώσω πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα. Γίνεται μια καινούρια προσπάθεια, υπάρχει πολλή όρεξη για δουλειά από όλους, υπάρχει καλό κλίμα και χαίρομαι πολύ και από τον τρόπο με τον οποίο με έχουν προσεγγίσει ο προπονητής και η διοίκηση. Ήθελα και ήρθα εδώ, μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε ο κόουτς. Ο Άρης ήταν από τις πρώτες μου επιλογές, όχι λύση ανάγκης και χαίρομαι που είμαι εδώ. Θέλω να μπορέσω και να βοηθήσω και να βοηθηθώ μέσα από την ομάδα. Θέλω πολύ να πάω καλά φέτος και αυτό θα γίνει μέσα από την ομάδα. Αν ακούστηκε το όνομά μου πέρσι είναι γιατί βγήκαμε τρίτοι με τον Πανιώνιο. Αυτό να γίνει και με τον Άρη. Θα πάμε πολύ καλά και το θέμα με τους Αμερικανούς πιστεύω θα λυθεί και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στα πλει οφ και να παλέψουμε για την καλύτερη θέση», δήλωσε ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος από την πλευρά του δήλωσε: «δύσκολη χρονιά δεν είναι μόνο για την ομάδα, αλλά για όλη τη χώρα. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να φέρουμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Δεν δίνουμε υποσχέσεις, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τα λόγια να τα πούμε μέσα στο γήπεδο με αποτελέσματα και καλό μπάσκετ. Ο κόσμος του Άρη είναι κουρασμένος από λόγια, το ξέρω, αλλά τον θέλουμε κοντά μας. Θέλουμε το Παλέ γεμάτο. Ο κόσμος είναι έμπειρος, ξέρει τα προβλήματα, ξέρει πώς να αντιδράσει. Μεμονωμένα δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει καλύτερο κίνητρο να έρθεις στον Άρη και να προσπαθήσεις να βγει η ομάδα και πάλι στην Ευρωλίγκα ή να κρεμάσει ένα λάβαρο στην οροφή, έχει χρόνια να το πετύχει. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για όλους».