ΑΡΗΣ: Όλοι μαζί για την αντιμετώπιση της λευχαιμίας

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 | 4:50 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΑΡΗΣ |Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. σε συνεργασία με τους Παλαίμαχους Καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Αιματολογική Εταιρία, διοργανώνει το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 12:00, εκδήλωση για τη σημασία των εθελοντών δοτών μυελού των οστών και βλαστοκυττάρων στην αντιμετώπιση της λευχαιμίας.

Στην εκδήλωση θα αναλυθεί επιστημονικά ο τρόπος επιλογής των δοτών μυελού των οστών και βλαστοκυττάρων.Έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές, αλλά και εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, της ΧΑΝΘ από τη Θεσσαλονίκη και του ΚΑΟΔ, των Τρικάλων και του Πιερικού-Αρχέλαου από την Περιφέρεια.Συγκεκριμένα, θα δώσουν το «παρών» μεταξύ άλλων, οι Χ. Παπαγεωργίου, Β. Αλεξανδρής, Δ. Ανανιάδης, Β. Λυπηρίδης και άλλοι από τους Παλαιμάχους και οι παρακάτω «αποστολές» των ομάδων σε αλφαβητική σειρά:ΑΡΗΣ: Αντώνης Ασημακόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Θέμης Τσακαλέρης, Κώστας Μήτογλου, Στέλιος Πουλιανίτης, Παρασκευάς Μουρατίδης, Σάββας Καμπερίδης, Ιωσήφ ΓαβριηλίδηςΗΡΑΚΛΗΣ: Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Απόστολος Αποστολίδης, Γιώργος ΚυρούδηςΚΑΟΔ: Σταμάτης Μπένας, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Θοδωρής Ζάρας, Κώστας ΜέξαςΠΑΟΚ: Κώστας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Μπόγρης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Σούλης Μαρκόπουλος, Χάρης ΜαρκόπουλοςΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γιώργος Τσαλμπούρης, Μάριος Σακελλαρίου, Δημήτρης Πόδας ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES: Μάριος Ματαλών, Κώστας ΦλεβαράκηςΧΑΝΘ: Γιάννης Σαχπαζίδης, Νίκος Σερέτης, Κώστας Αμπατζάς, Χρήστος Παπαχρήστος, Πέτρος ΓκαϊτατζήςΕπίσης, θα παρευρεθούν και θα λάβουν μέρος ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Γιάννης Βούρος και ομάδα ηθοποιών, ο ηθοποιός και μέλος των φίλων των παλαιμάχων του ΑΡΗ, Άκης Σακελλαρίου και ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη).

Αξίζει να τονίσουμε την προσπάθεια της Αιματολογικής Εταιρείας, που μάχεται για την ενημέρωση του κοινού όσον αφορά τη μεταμόσχευση μυελού.