ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τεράστιο “μπαμ” με Βαγγέλη Παπαδόπουλο

3:56 μ.μ. | = 0 | ΕΣΚΑΘ | ΤΟΠΙΚΑ |
Το μπάσκετ της Καρδίτσας είναι ΕΔΩ…

Μετά τους Τιτάνες Παλαμά που βρίσκονται στις Εθνικές Κατηγορίες μια ακόμα ομάδα, το καμάρι της πόλης της Καρδίτσας δείχνει να θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να ανέβει επίπεδο.

Έτσι ο ΑΣ Καρδίτσας, ο οποίος αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ, μετά τη νέα διοίκηση που ανέλαβε τα ηνία του, μια διοίκηση με ανθρώπους με όρεξη ,όραμα και στόχους άρχισε να υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Σπύρο Παππά.

Στην ομάδα ήρθαν αρκετοί παίκτες της πόλης με ταλέντο αλλά η μεγάλη μεταγραφή, μια μεταγραφή που πραγματικά έκανε πάταγο είναι αυτή που μόλις ολοκληρώθηκε.

Συγκεκριμένα στον ΑΣ Καρδίτσας θα αγωνίζεται ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν στην Λιβαδειά βοηθώντας τα μέγιστα τους Βοιωτούς να ανέβουν άνετα από την Γ’ στην Β’ Εθνική.

Ο 29χρονος σέντερ προτίμησε να επαναπατριστεί καθώς θέλει να συμβάλει στο όραμα των ανθρώπων της Καρδίτσας για μια δυνατή ομάδα, μια ομάδα που σε μερικά χρόνια θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει, σύμφωνα με τα λεγόμενα της διοίκησης του ΑΣΚ.

Θωμάς Κυρίτσης