Α.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: “Μας έστησαν ενέδρα θανάτου”

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 | 10:22 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Α.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ , Β’ΕΘΝΙΚΗ |Δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα στην Α.Ε.Λ. αυτά που συνέβησαν στο Αιγάλεω και ευχαριστούν τον Θεό που γύρισαν ζωντανοί στη Λιβαδειά. Τα τρομακτικά γεγονότα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο θα μείνουν σίγουρα βαθιά χαραγμένα στις μνήμες των παραγόντων και των παικτών της ομάδας της Λιβαδειάς που κινδύνευσε σοβαρά η σωματική τους ακεραιότητα μέχρι θανάτου όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό που γράφουμε.

Καφρίτσας:

«Γυρίσαμε σώοι από την κόλαση. Μας είχαν στήσει πραγματική ενέδρα θανάτου και δεν είναι υπερβολή αυτό που λέω. Αυτοί που μας επιτέθηκαν ήθελαν σίγουρα νεκρούς. Το λέω και πάλι με υπερηφάνεια οτι ευτυχώς που αποφασίσαμε και φέραμε πίσω στη Λιβαδειά την αποστολή χωρίς θύματα. Αυτή η ομάδα πρέπει να διαγραφεί από το χάρτη και μεις θα προβούμε σε όλα τα απαραίτητα ενώ θα προχωρήσουμε και σε μηνύσεις» θα πει στο stereasports ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Καφρίτσας που έζησε και ο ίδιος την «κόλαση» του Αιγάλεω και ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει όπως φυσικά και οι υπόλοιποι στην ομάδα. Το τι θα γίνει με την τύχη του αγώνα είναι ελαχίστης σημασίας. Το θέμα είναι οτι όλοι ευτυχώς γύρισαν ζωντανοί γιατί τώρα θα λέγαμε άλλα πολύ δυσάρεστα…

Την κόλαση του Αιγάλεω έζησε και ο προπονητής της Α.Ε.Λ. Παναγιώτης Αριδάς που μίλησε για τα γεγονότα στο sterasports: «Γυρίσαμε πραγματικά από την κόλαση. Μας είχαν στήσει ενέδρα. Μόλις κατεβήκαμε από το λεωφορείο μας επιτέθηκαν καμιά 80άρια άτομα ίσως και παραπάνω και άρχισαν να μας χτυπάνε μεOLYMPUS DIGITAL CAMERA πέτρες και μπουκάλια. Ίσα, ίσα που προλάβαμε και ανεβήκαμε στο λεωφορείο και αυτοί άρχισαν να το κουνάνε και να το σπάνε… Προλάβαμε και φύγαμε και πήγαμε στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Μάλιστα έχει γίνει και αυτοψία στο λεωφορείο από το εγκληματολογικό. Στη συνέχεια με πήρε ο κομισάριος του αγώνα για να μου πει οτι η κατάσταση εκτονώθηκε και να γυρίσουμε για τον αγώνα. Εγώ του είπα οτι αν δεν έρθουν ειδικές δυνάμεις για συνοδεία δεν πάμε πουθενά. Δυνάμεις φυσικά δεν ήρθαν… Από κει και πέρα ήρθε και ο πρόεδρος ο κ. Καφρίτσας και η απόφαση ήταν να γυρίσουμε πίσω στη Λιβαδειά. Οι πάντες ήταν σοκαρισμένοι γι” αυτά που είχαν συμβεί. Αυτή η ομάδα δεν πρέπει να υπάρχει. Είναι κίνδυνος για τον αθλητισμό γενικότερα».

stereasports.com/