Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Στην τελική ευθεία εν όψει Κρανιδίου

Η ομάδα του Α.Ο.Α. συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με αντίπαλο το Κρανίδι. Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα στο ΔΑΚ Αγρινίου και σηματοδοτεί την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από την διακοπή των εορτών.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας ο Α.Ο.Α έδωσε φιλικό αγώνα την Δευτέρα το απόγευμα στην Βόνιτσα με αντίπαλο την τοπική ομάδα και επικράτησε με 66-78. Η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση και προηγήθηκε με 23-47.

Ο Γιάννης Διαμαντακος

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου προχώρησε σε πολλές αλλαγές δοκιμάζοντας διαφορετικές πεντάδες και σχήματα για να τελειώσει το παιχνίδι με σκορ 66-78.

Δηλώσεις Γιάννη Διαμαντάκου: “Ήταν πολύ χρήσιμο το φιλικό που πραγματοποιήσαμε. Έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών στο πρώτο ημίχρονο. Όχι ότι δεν προσπάθησαν στο δεύτερο αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι στο επίπεδο που βρισκόμαστε δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας σε άμυνα και επίθεση γιατί οι απαιτήσεις των παιχνιδιών που έρχονται είναι υψηλές και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε”.

Μιχάλης Σταμουλάκης