Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Το μυαλό στο Χαλάνδρι

Την νίκη που του εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία πανηγύρισε ο Α.Ο.Α. την Κυριακή επικρατώντας της Καλαμάτας. Πλέον η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου έχει σαν στόχο να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού του δευτέρου γύρου και να παρουσιαστεί με την μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα στα παιχνίδια που απομένουν αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με το Χαλάνδρι.

Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του Αγρινίου διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος όντας η πρώτη ομάδα σε αριθμό νικών στο δεύτερο γύρο. Ο Σωτήρης Ντόβας που υπέστη ζημιά στον πρόσθιο, χιαστό αναμένεται να χειρουργηθεί στις επόμενες ημέρες και χάνει όπως είναι λογικό το υπόλοιπο της χρονιάς.
Στο μεταξύ η ομάδα το Σάββατο διοργανώνει χορό στο κέντρο ΜΟΡΦΕΣ που βρίσκεται στο πάρκο της πόλης. Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά και θα μοιραστούν πλούσια δώρα και όποιος το επιθυμεί μπορεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση για να διασκεδάσει αλλά και να βοηθήσει τον σύλλογο στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει από την αρχή της χρονιάς.