Α.Σ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Συνεχίζουν Κομποδιέτας και Τσιαμούρας

Το ρόστερ ενόψει της συμμετοχής της στην Γ’ Εθνική ετοιμάζει ο ΑΣ Καρδίτσας και για αυτό το σκοπό ήρθε σε συμφωνία με τους Κώστα Κομποδιέτα και Γιώργου Τσιαμούρα οι οποίοι ανανένωσαν την συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την παραμονή στην ομάδα των αθλητών Κώστα Κομποδιέτα και Γιώργου Τσιαμούρα. Ο Γ.Τσιαμούρας (33, 1.91 μ., φόργουορντ), βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ Θεσσαλίας την προηγούμενη σεζόν και θα είναι μέλος της ομάδας και τη νέα περίοδο στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Κ. Κομποδιέτας (32 ετών, 1.88 μ., γκαρντ), με επτά συνεχόμενες σεζόν πολύτιμης παρουσίας στην ομάδα θα είναι και φέτος στο βασικό κορμό της, ενώ ως προπονητής των ακαδημιών θα συνεχίσει το σημαντικό του έργο για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Καρδίτσα. Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. εύχεται στους δυο αθλητές υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την αποχώρηση από την ομάδα του Γιάννη Κοβάτσεβ που θα φορέσει τη νέα περίοδο τη φανέλα του Γ.Σ.Σοφάδων, του Κώστα Κατσαρού που θα αγωνιστεί με υποσχετική ενός έτους στον Ήφαιστο Καρδίτσας, αλλά και των Δημήτρη Πανταζή και Νίκου Παπαστολόπουλου των οποίων έληξε η υποσχετική από τον Απόλλωνα Καρδίτσας. Ο Α.Σ.Κ. τους ευχαριστεί θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα και την καθοριστική τους συμβολή στην πολύ επιτυχημένη σεζόν, που συνοδεύθηκε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Θεσσαλίας. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον Γιάννη Κοβάτσεβ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στις δυο ανόδους της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία, το 2004 και το 2014. Οι ευχές των ανθρώπων του Α.Σ.Κ. για υγεία και επιτυχίες συνοδεύουν τους τέσσερις αθλητές».