ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΕΡΟΣ στο Basketworld.gr: “Μπορούμε να διακριθούμε”

3:20 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Β’ΕΘΝΙΚΗ , ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ |Μετά από μία επιτυχημένη διετία στον Κόροιβο, ο Βαγγέλης Γκέρος δέχτηκε δελεαστική πρόταση από την Ένωση Ιλίου και αποφάσισε να υπογράψει εκεί, παρότι είχε κρούσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο Μάριος Δεσποτάκης του έχει δώσει ήδη ηγετικό ρόλο και ο “Ελ Τόρο” ανταποκρίνεται καλά, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρόπερσι ήταν τρίτος σκόρερ στην ενιαία Β’ Εθνική με το συγκρότημα της Αμαλιάδας. Το Basketworld.gr επικοινώνησε με τον δυναμικό σέντερ, που μας παρέθεσε τις πρώτες του εντυπώσεις από την αθηναϊκή ομάδα…
Αναλυτικά: “Παρότι είχα προτάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, οι άνθρωποι της Ένωσης Ιλίου με προσέγγισαν εξαιρετικά, μου έδειξαν πόσο με ήθελαν και με έπεισαν να υπογράψω στην ομάδα. Βασικό ρόλο έπαιξε η φερεγγυότητά τους, το ρόστερ και φυσικά ο προπονητής της, Μάριος Δεσποτάκης, με τον οποίο έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, έχει δείξει καλά δείγματα γραφής και το σημαντικότερο είναι πως ξέρει από μπάσκετ. Οι συνθήκες που έχω συναντήσει είναι ιδανικές, που θα με βοηθήσουν να συγκεντρωθώ και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει με την ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που όλα τα παιδιά είναι αξιόλογοι χαρακτήρες. Εχουμε ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών και μπορούμε να διακριθούμε. Περιμένουμε από το κοινό της περιοχής να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίζει στο εξαιρετικά δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπό μου, Τάσο Δελημπαλταδάκη, γιατί τη συμβολή του στη συμφωνία μου με τη νέα μου ομάδα, αλλά και για τη γενικότερη στήριξή του στο πρόσωπό μου”.
Νίκος Βαγγέλης