ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Κάθε χρόνο και ένα σκαλί πιο πάνω”

8:29 μ.μ. | = 0 | Γ’ΕΘΝΙΚΗ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ |Η φετινή ομάδα του Α.Ο.Α αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές στην σύνθεση της. Με τη διαφορά ότι οι άνθρωποι της ομάδας μετά την παραμονή του ιθύνοντα νου στον πάγκο (Διαμαντάκος) κράτησαν και τον καθοδηγητή μέσα στο παρκέ Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Ο ίδιος πλέον για τρίτη χρονιά στην ομάδα του Αγρινίου μας μιλά για τους στόχους τους προσωπικούς και της ομάδας και εξηγεί γιατί το να μείνει στο Αγρίνιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ήταν κάτι εύκολο για αυτόν.

Τρία χρόνια αισίως στο Αγρίνιο. Μήπως να μεταφέρεις και τα εκλογικά σου δικαιώματα εδώ;Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Αγρίνιο γιατί τα προηγούμενα 2 χρόνια ήταν πολύ όμορφα μπασκετικά αλλά και όσο αναφορά την ζωή μου στην πόλη. Δυστυχώς η ευτυχώς απέχω εδώ και χρόνια από τα εκλογικά μου δικαιώματα διότι πιστεύω όπως έχουν γίνει τα πράγματα πλέον σε όποια πόλη και όποιο κόμμα και αν ψηφίσω το αποτέλεσμα θα είναι ένα. Μνημόνιο.

Οι λόγοι που σε κάνουν να μη φεύγεις από εδώ;

Οι λόγοι που με κάνουν αυτά τα χρόνια να έχω προτεραιότητα το Αγρίνιο είναι διότι υπάρχει στο σωματείο μια νοικοκυρεμένη επαγγελματική κατάσταση και γιατί κάθε χρόνο οι άνθρωποι της ομάδας μου δείχνουν πάρα πολύ ότι θέλουν να μείνω κομμάτι αυτής της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται.

Οι ρεαλιστικοί στόχοι της ομάδας για την νέα χρονιά;

Οι στόχοι της ομάδας αλλά και οι δικοί μου είναι κάθε χρόνο να είμαστε καλύτεροι και να ανεβαίνουμε ένα σκαλί πιο πάνω. Αυτό θα επιδιώξουμε κ φέτος, να πάμε ακόμα πιο καλά από πέρσι και να τερματίσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά γίνεται.

Τι μπορεί να βρει κάποιος αθλητής υπογράφοντας στον Α.Ο. Αγρινίου;

Ο ΑΟΑ όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά σε έναν παίχτη που ασχολείται επαγγελματικά με τον μπάσκετ. Του δίνει δυνατότητα να παίξει σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο όπως είναι αυτό της Γ εθνικής εξασφαλίζοντας του τα πάντα όσο αναφορά τα εξωγηπεδικα θέματα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο παίκτης να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε αυτό που αγαπάει, το μπάσκετ. Πλέον λίγες ομάδες το έχουν αυτό και ο ΑΟΑ είναι μια από αυτές τις ομάδες.

Φέτος δεν θα είσαι μόνος αλλά θα έχεις και δυο συμπαίκτες από την πόλη σου…

Η φετινή χρονιά θα είναι πολύ διαφορετική από ότι τα προηγούμενα χρόνια διότι στην ομάδα υπέγραψαν και άλλοι 2 παίκτες από τη Θεσσαλονίκη οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί μου φίλοι και πάρα πολύ καλοί παίκτες οι οποίοι εκτός από το ότι θα προσφέρουν τα μέγιστα στην ομάδα θα μου δώσουν και εμένα μια άλλη πνοή στον τρόπο ζωής μου εδώ, πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Εύχομαι να είμαστε πάνω από όλα υγιείς και είμαι πολύ σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά οι στόχοι μας θα γίνουν πραγματικότητα.

Μιχάλης Σταμουλάκης