ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: “Στην Ελλάδα η πρόκριση”

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 | 10:49 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : EUROLEAGUE , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |Για την Ισπανία με προορισμό την Μαδρίτη αναχώρησε ο Ολυμπιακός με σκοπό να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης για τα Playoffs της Ευρωλίκγας. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του τόνισε ότι σκοπός της ομάδας τους είναι να φέρει την σειρά στην Ελλάδα ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο Σπανούλης αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη λέγοντας: «Είναι δύο αγώνες για τα πλέι οφ. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πάμε να παίξουμε δύο δυνατά παιχνίδια για να φέρουμε τη σειρά στην Ελλάδα και διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final Four».

Σχετικά με την επιλογή των Ισπανών να χάσουν στο Κάουνας είπε: «Εμείς σε κάθε ματς πηγαίνουμε για τη νίκη. Δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιος αντίπαλος επιλέγει να χάσει για να μας αντιμετωπίσει. Αυτό είναι δικό τους θέμα».

Για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ, αλλά και τα συνεχόμενα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα πρόσθεσε: «Χρειάζεται πνευματική συγκέντρωση. Ό,τι έκανες, έκανες στον τομέα των δυνάμεων. Εκείνο που θέλουμε είναι να παλέψουμε για να πάρουμε κάποια νίκη στη Μαδρίτη. Αν αφήσεις τη Ρεάλ στον αιφνιδιασμό, τότε θα έχεις πρόβλημα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη νίκη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στον τρόπο που ήρθε εκείνη: «Κάθε νίκη σε ένα ντέρμπι απέναντι σε μεγάλη ομάδα έχει μεγάλη σημασία. Και στα πλέι οφ θα παλέψουμε για τη νίκη. Μιλάμε για τελείως διαφορετικά τα ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ».