ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ στο ΑΡΤ: “Την είχε πειράξει πολύ την ΤΣΣΚΑ”

2:08 μ.μ. | = 0 | EUROLEAGUE | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |

Απολαυστική συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΡΤ παραχώρησε ο μεγάλος ηγέτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης. Διαβάστε τι είπε…

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ-ΦΟΡ: “Πάμε στο Λονδίνο ως αουτσάϊντερ. Δεν πρέπει να έχουμε άγχος και πίεση. Τα δύσκολα τα περάσαμε με τη πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Θέλαμε να περάσουμε για να αποδείξουμε ότι δεν είμασταν πυροτέχνημα. Εμείς ίσως έχουμε λίγο λιγότερες πιθανότητες για να κατακτήσουμε τη κούπα, αλλά θα τις διεκδικήσουμε”.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ: “Τους έχει πειράξει πολύ αυτό, που έγινε πέρυσι. Είναι ένας τίτλος. Είναι διαφορετική ομάδα με διαφορετικό προπονητή σε σχέση με πέρυσι. Θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε στα μειονεκτήματα, που έχουν”.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: “Θα τον έχουμε μαζί μας. Θα είμαστε διψασμένοι, πεινασμένοι. Διαθέτουμε μία νεαρή ομάδα, που δεν είναι κορεσμένη. Εχει όρεξη για τίτλους. Εχει όρεξη να κάνει καινούρια πράγματα και καινούρια θαύματα”.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ: “Θα προσπαθήσω να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ. Εδώ, που είμαστε, απέχουμε δύο αγώνες από τη κούπα. Θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε”.
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ: “Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες με τεράστια μπάτζετ.Αν βρεθεί σε μέρα η Ρεάλ, δύσκολα σταματιέται”.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΦΑΪΝΑΛ-ΦΟΡ: “Παίζουμε, όχι μόνο για τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά για όλη την Ελλάδα, για όλους αυτούς, που αγαπούν τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ. Είναι ένας λόγος παραπάνω λόγω των εποχών, που ζούμε, να δώσουμε όχι με το αποτέλεσμα, αλλά με την παρουσία μας και τη μαχητικότητά μας, ένα χαμόγελο και μία αισιοδοξία στο κόσμο. Για το αποτέλεσμα μπορεί να δώσεις όλες σου τις δυνάμεις, αλλά να μην τα καταφέρεις”.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ:

“Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Είμαι συνηθισμένος σε τέτοια πράγματα και όταν τα ακούω ή μου τα λένε, γιατί προσπαθώ να μην ασχολούμαι, γελάω”.
ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ: “Το μυαλό μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό. Και στο πως θα πετύχουμε σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα. Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται, πολλά θα γράφονται, και όλοι ξέρουν για τους ευνόητους λόγους. Ισως θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν θα γίνει τίποτα μέχρι να τελειώσει η σεζόν”.