Β’ ΕΘΝΙΚΗ: “Do or die” στο ΔΑΪΣ!

11:48 μ.μ. | = 0 | Β’ΕΘΝΙΚΗ |

Ο ταλαντούχος Πάνος Φιλιππάκος καρφώνει εντυπωσιακά

Μία… στροφή απέμεινε μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και στον νότιο όμιλο σχεδόν οριστικοποιήθηκε η άνοδος του Ψυχικού (η ΑΕΚ έχει εξασφαλισμένη τη δεύτερη θέση), οπότε όλο το ενδιαφέρον αφορά το ποιά ομάδα θα ακολουθήσει τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τον Έσπερο ΑΟΠΑ και το Πέραμα στη Γ’ Εθνική.

Οι υποψήφιοι είναι δύο και όλως τυχαίως τίθενται αντιμέτωποι στην τελευταία αγωνιστική σε ένα παιχνίδι κυριολεκτικά “do or die”, καθώς ο νικητής παραμένει στην κατηγορία, ενώ ο ηττημένος υποβιβάζεται. Δούκας και Χαλκίδα ισοβαθμούν με 32 βαθμούς, οπότε η διαφορά του πρώτου αγώνα δεν έχει καμία σημασία. Αρκεί η νίκη έστω και με… μισό πόντο.
Ο νεανικός Δούκας με ηγέτη τον Σωτήρη Μπουρδάνο, “προπονητή πάνω στο παρκέ” τον σπουδαίο Γιάννη Γιαννούλη, αλλά και μια αρμάδα ταλαντούχων παιδιών (Παπαδιονυσίου Σ. & Γ., Φιλιππάκος, Σπανάκος, Χάλαρης, Δελής, Κεφαλάς), θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το ΔΑΪΣ και να παραμείνει στη Β’ Εθνική, ολοκληρώνοντας θετικά τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Λάππας είναι εκ των στυλοβατών της Χαλκίδας

Στον αντίποδα, η ηρωική Χαλκίδα των… χιλίων προβλημάτων, που έχει εγκαταλειφθεί από την πλειονότητα των παραγόντων της, έκαμψε σήμερα στην παράταση την αντίσταση του Χολαργού και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να νικήσει τον Δούκα και να σώσει την παρτίδα, με καθοδηγητή τον Θανάση Λάσπα, ηγέτες τους Λάππα, Μπένο, Παρδακά, Κατσούλα και τον νεαρό Τριαντάφυλλο Πεταλωτή να βγάζει τα… κάστανα απ’ τη φωτιά σε κρίσιμα σημεία.
Ποιός θα επικρατήσει; Η απάντηση σε μια βδομάδα στο ΔΑΪΣ, όπου το θερμόμετρο της… αγωνίας αναμένεται να χτυπήσει “κόκκινο” για τις δύο ομάδες.
Νίκος Βαγγέλης