ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: “Συγγνώμη” και σκληρή τιμωρία για Μενσά-Μπονσού!

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 | 11:34 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : EUROLEAGUE , ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ |Την πρόθεση της Γαλατασαράι να τιμωρήσει τον Ποπς Μενσά Μπονσού για τη συμπεριφόρά του, εξέφρασε ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας Εργκίν Αταμάν που όπως είπε περιμένει κάτι αντίστοιχο και από τον Ολυμπιακό για τον Μπέγκιτς.

Ο Τούρκος προπονητής, είπε αρχικά πως: «Δεν είναι εύκολο να μιλήσω για την εμφάνιση της ομάδας μου, ειδικά επιθετικά. Στο πρώτο ημίχρονο περιορίσαμε τον Ολυμπιακό επιθετικά, αλλά εμείς με τη σειρά μας ήμασταν άθλιοι στα ποσοστά ευστοχίας και υπό αυτές τις συνθήκες ήταν αδύνατο για μας να μείνουμε μέσα στο ματς».

Αναφερόμενος στα επεισόδια τρία λεπτά πριν από το τέλος είπε: «Ζητώ συγγνώμη. Θα τιμωρήσουμε σκληρά τον παίκτη μας κι ελπίζω να κάνει το ίδιο κι ο Ολυμπιακός για τον Μίρζα Μπέγκιτς. Πιστεύω ότι στην αρχή του παιχνιδιού η ατμόσφαιρα ήταν καλή. Οι δύο παίκτες όμως τα κατέστρεψαν όλα και έκαναν ζημιά και στις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι η Γαλατάσαραϊ κι ο Ολυμπιακός είναι φιλικές ομάδες κι ελπίζω να μείνει η φιλική σχέση».

Ενώ για τις πολλές απουσίες που έχει η ομάδα του, επεσήμανε: «Φυσικά για εμάς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ειδικά τώρα που λείπουν τόσοι παίκτες. Για τον Μενσά-Μπονσού δεν ξέρω, ίσως τον τιμωρήσουμε χρηματικά, όπως στο ΝΒΑ δεν ξέρω. Νομίζω ότι είναι σωστό κι αυτό».

sentragoal.gr