ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ: “Δεν είμαστε μέγαρο μουσικής”

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 | 12:03 π.μ. | Σχόλια : 1 | Κατηγορία : ΑΓΟΡ |Ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου μετά από το παιχνίδι με του Ρεθύμνου με τη Νέα Κηφισιά:

“Συγχαρητήρια στον Ηλία και στην ομάδα του και για τη σημερινή νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο για μας, το πίστευα πολύ αλλά πρέπει να το πιστεύουν και οι παίκτες. Δυστυχώς για άλλη μια φορά πληρώσαμε το κακό πρώτο δεκάλεπτο. Και στην έδρα μας με την Πάτρα το ίδιο δεχθήκαμε 27 πόντους και στα Τρίκαλα το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακό και σήμερα το ίδιο και μετά αναγκαζόμαστε και κυνηγάμε με διάφορα τρικ να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Τα καταφέραμε με τη ζώνη και με το 1-4 που παίξαμε πάνω στον Τσαλδάρη, θεωρώ το γυρίσαμε αλλά μετά είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση και ότι καλάθια φάγαμε σε αυτή την άμυνα ήταν από το τρανζίσιον και από κακές επιστροφές. Δυστυχώς χτύπησε ο Κουμπούρας και ο Ράιτ δεν είχε τις καλύτερες επιλογές και προερχόταν το παιδί από πυρετό. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε πρόβλημα στα παιχνίδια μακριά από την έδρα μας. Ό,τι γινόταν παλιά με τις επαρχιακές ομάδες. Το Ρέθυμνο έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια όμως θα μου πείτε βέβαια δεν έχει την ποιότητα των προηγούμενων ετών. Αυτό δεν έχει να κάνει όμως γιατί όταν παίζεις με μια φανέλα πρέπει να την υπερασπίζεσαι και να ξέρεις τι φανέλα υποστηρίζεις”.
Ο τεχνικός του Ρεθύμνου σχολίασε και την τεχνική ποινή που δέχτηκε: “Αυτό που θα πω δεν αποτελεί μομφή για τη νίκη της Κηφισιάς ούτε για τους διαιτητές. Εδώ είναι γήπεδο δεν είμαστε ούτε στην όπερα ούτε στο μέγαρο μουσικής. Δεν μπορεί να μου δίνει τεχνική ποινή γιατί διαμαρτυρήθηκα. Διαμαρτυρήθηκα τι κάνω, τι θέλουν προπονητές μαριονέτες. Το πρωτάθλημα γίνεται για τους παίκτες και τις ομάδες, αν γίνεται για τους διαιτητές να μας το πούνε να το ξέρουμε. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο, παίζουμε κάθε φορά την ύπαρξη μας και τη ζωή μας, δηλαδή δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ! Τα ανθρώπινα λάθη τα καταλαβαίνω αλλά πρέπει να είναι και από τις δύο πλευρές. Δεν μπορεί το λάθος να το διορθώνουν με λάθος. Είμαι 30 χρόνια προπονητής και τα 20 στην Α1 αν δεν μπορώ να μιλήσω εγώ ποιος μπορεί”.