ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: “Γιατί όχι στην Α1 με τον Φίλιππο…”

3:40 μ.μ. | = 0 | Α2 | ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ |

Ο Γιώργος Μαυρογιάννης θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Φίλιππο Βέροιας. Ο 22χρονος καλαθοσφαιριστής, μίλησε στο sport7 για τη νέα του ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Νίκη. 

Για τη Νίκη Βόλου και την αποχώρησή του:Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νίκη Βόλου, για όσα μου πρόσφερε μέχρι σήμερα. Η Νίκη ήταν το σημαντικότερο σκαλοπάτι για την καριέρα μου. Επρεπε να κοιτάξω κι εγώ όμως έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας, το καλύτερο για μένα, ώστε να παραμείνω σε υψηλή κατηγορία”.

Για τη νέα του ομάδα: “Γνωρίζω ότι πάω, σε έναν ιστορικό σύλλογο που έχει μεγάλους στόχους. Ο Φίλιππος Βέροιας είναι μία ομάδα που έχει παράδοση στο μπάσκετ”.

Για τους στόχους του: “Πρωταρχικός μου στόχος είναι να βοηθήσω τα μέγιστα τη νέα μου ομάδα ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της, καθώς και να δικαιώσω τους ανθρώπους, που με επέλεξαν. Όσο για μένα, στόχος μου είναι να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και στην Α1. Γιατί όχι να το πετύχουμε και με το Φίλιππο”.

ΠΗΓΗ: sport7.gr