ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: “Φοβερό και… ανατριχιαστικό το ενδιαφέρον του Άρη”

3:17 μ.μ. | = 0 | ΑΡΗΣ | Β’ΕΘΝΙΚΗ |Ο Γιώργος Παπαδιονυσίου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς όσον αφορά τις θέσεις των γκαρντ και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως έχει μπει για τα καλά στη λίστα του προπονητή του Άρη, Βαγγέλη Αγγέλου.

Το Basketworld.gr επικοινώνησε με τον διεθνή παίκτη, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της Εθνικής Εφήβων, αλλά και στο ενδιαφέρον του “αυτοκράτορα”…
Αναλυτικά:
Για τους λόγους που η εθνική ομάδα δεν προχώρησε όσο μπορούσε: “Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήμασταν αρκετά αγχωμένοι, σφιγμένοι και άτυχοι”.
Για το αν θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι καλύτερο: “Σιγουρα αξίζαμε κάτι καλύτερο. Πιστεύω με τις εμφανίσεις μας μετά το ματς με την Βοσνία, δικαιούμασταν μια θέση στην 8άδα, γιατι θεωρώ πως είχαμε αρκετά γεμάτη ομάδα, σε σχέση με άλλες που συνέχισαν και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στους 8. Σε αυτά τα ματς είχε φύγει το άγχος και παίζαμε πιο ελεύθερα, κάτι που θα έπρεπε να κάνουμε από το πρώτο παιχνίδι”.Για το ενδιαφέρον του Άρη: “Σίγουρα το να σε θέλει μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, είναι φοβερό συναίσθημα και “ανατριχιαστικό” ταυτόχρονα, μόνο στη σκέψη των παικτών που έχουν φορέσει αυτή την φανέλα (Γκάλης, Γιαννάκης). Πρόκειται σίγουρα για τεράστια τιμή και είναι κάτι που επιθυμεί κάθε νέος μπασκετμπολίστας”.
Νίκος Βαγγέλης