Γιώργος Τσενεμπής στο basketworld.gr: “Μου έδειξαν πόσο με ήθελαν!”

Από τον Απόλλωνα στον Κεραυνό

Μετά από μία ονειρεμένη σεζόν στον Απόλλωνα Πατρών, με την φανέλα του οποίου πανηγύρισε την άνοδο στην Α1, ο Γιώργος Τσενεμπής αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον, προκειμένου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι, λοιπόν, ήρθε συμφωνία με τον Κεραυνό, όπου θα έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής, αλλά και εμπιστοσύνη από τον Θανάση Λιόνα, που τον πιστεύει πολύ. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος γκαρντ/φόργουορντ αναφέρθηκε μέσω του basketworld.gr στην συμφωνία του με το συγκρότημα του Αιγίου, επισημαίνοντας πως ο τρόπος με τον οποίο τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του Κεραυνού ήταν και ο κυριότερος λόγος που τον έκανε να αποδεχτεί την πρότασή τους.

Γιώργο, τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το “ναι” στον Κεραυνό; Μετά από το τέλος της σεζόν βρισκόμουν σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον προπονητή, όσο και με τους παράγοντες του Κεραυνού. Αμφότεροι, μου έδειξαν πόσο με ήθελαν στην ομάδα και πόσο με πίστευαν σαν παίκτη. Αυτό με έκανε να απορρίψω όλες τις υπόλοιπες προτάσεις και να επιλέξω το Αίγιο.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο;

Οι στόχοι της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και με την καλή πορεία της να κάνει τον κόσμο να την αγαπήσει και την στηρίξει, γεμίζοντας το γήπεδο στα εντός έδρα παιχνίδια.

Ο Γιώργος Τσενεμπής καρφώνει υπό το βλέμμα του Άγγελου Τσάμη

Πώς βίωσες την περσινή χρονιά με τον Απόλλωνα και τι γεύση σου αφήνει;

Η περσινή χρονιά με τον Απόλλωνα το μόνο που θα μπορούσε να μου αφήσει είναι μια γλυκιά γεύση. Όλα τα παιδιά ήμασταν μια παρέα στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Πραγματικά, έζησα μια μεγάλη εμπειρία και θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στον Απόλλωνα να πετύχει το καλύτερο δυνατό στην Α1.
Νίκος Βαγγέλης